Emós követelmény az is, hogy nem szabad izmosnak lenni?
Figyelt kérdés
Mert ahogy látom őket, mindnek olyan csirke lába van, hogy a tapadós nadrág is csak úgy lobog rajtuk.
Akkor tényleg elég halálraítélt csoport...
2011. jan. 19. 18:58
1/8 anonim válasza:
Igen! De nekik nemis kell izmosnak lenni mert alapbol mindent csajt megkapnak. örülök ha egy normális lányt találok mert mind a kis emoboyockákra gerjednek.. ezvan ez korunk egyik hibája
2/8 anonim válasza:
Hát igen.Az, csirke lábuk van.Eddig én is csak csontsovány emosokat láttam, nem találkoztam még izmossal, de lehet, hogy akad köztük 1-2 izmos is, de a többség az csontkollekció.
3/8 Мirkó válasza:
Igazad van, halálraítéltek, manapság rendszeresen halnak meg a nem izmos emberek :O:O Ez meg honnan jött?
4/8 anonim válasza:
Nem csak az a furcsa, hogy izmos nincs köztük, de még átlagos és kövér se. Mindegyik ilyen egy szál belű gulágszökevény.
5/8 anonim válasza:
Gondolom azért lesz emos, mert ilyen egyszálbelű. Így azt mondhatja, hogy nem gebe, hanem divatos.
6/8 anonim válasza:
Mirkó drágám, láttál te képet az auschwitzi >úgymond< halálra ítélt foglyokról? (:
7/8 Мirkó válasza:
Láttam de azok nem voltak túl emosak XD
8/8 anonim válasza:
Hát miután leborotválták a fejüket nehezen emosulhattak, annyi szerint. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!