Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Barátnak lehet hívni az ilyen...

Barátnak lehet hívni az ilyen embert?

Figyelt kérdés

Adott két ember (legyen A és B), akik barátok már egy jó ideje. A szerelmes valakibe( legyen C), de az nem viszonozza az érzéseit, habár tud róla. A és C régebben jóban voltak de mostanában megszakadt a kapcsolatuk, bár majdnem minden nap találkoznak. C-nek láthatóan B tetszik, B-nek viszont nem tetszik C, mégis olyan dolgokat tesz amiket A nagyon rossz néven vesz és nem tart igazságosnak. Nem is kedveli C-t és zavarja hogy az ragad rá, de mégsem tesz semmit annak érdekében hogy ez másképp legyen, és láthatólag élvezi a helyzetet- sok időt tölt vele és keresi a társaságát, a háta mögött meg úgy beszél róla mintha az agyára menne. A-nak ez rosszul esik és már sokszor mondta B-nek hogy vegyen kicsit vissza legalább a szeme előtt, de B sosem csinál ennek érdekében semmit. Ezért gyakori köztük a feszültség.

Igaza van A-nak hogy kiborul emiatt? Mit tanácsolnátok "neki"?

2011. ápr. 29. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, igaza van A-nak! Sajnos nekem is volt egy ilyen barátnőm... nehezen ment, de megszakítottuk a kapcsolatot. Még a mai napig hiányzik, mert én attól függetlenül szeretem őt, de sajnos nem lehetett vele kijönni. Milyen barát az, aki így viselkedik C-vel, miközben tudja, hogy ez A-nak rosszul esik? Mellesleg a szemébe teszi a szépet, a háta mögött viszont igazi kétszínű, megbízhatatlan alak. Visszaél A barátságával és bizalmával. Bármennyire is fáj, én lépnék...
2011. ápr. 29. 20:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Te ezt tudtad követni? Hát, le a kalappal, nekem megfájdult a fejem.

A elmegy C-hez, de B figyeli és akkor D hátulról megtámadja, itt jön képbe G aki igazából A-t szereti, de A az öreg királyt, szóval...

Valszeg ezért van nekem 60, neked pedig 90%-od.

2011. ápr. 29. 20:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Első, sajnos én is így látom a dolgokat :( Második, sajnálom, hogy nem értetted, igyekeztem érthetően írni.
2011. ápr. 29. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Betűk helyett érthetőbb lett volna ha személyneveket (kitalált)írtál volna.
2011. ápr. 29. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!