Az emberek miért vannak ennyire kiakadva azon, hogy Kínában kutyahúst esznek?
Ne értsétek félre, én sem szívesen ennék kutyát (max. ha rá lennék szorulva), mivel errefelé ez nem szokás. De(!) ettől függetlenül nem mondom el a kínaiakat a szemétládáktól kezdve az undorító r*hadékokon és a szívtelen d*gökön keresztül a korcs népségig mindennek. (Csak a trágárságszűrő miatt cenzúráztam.)
Nekem is van kutyám és sosem tudnám levágni, de miért kell hőbörögni, ha máshol mások a haszonállatok, mint itt?
Ui.: Kérlek titeket, hogy a KÉRDÉSRE válaszoljatok!
"Nem tudnék olyan éhes lenni, hogy egy ilyen bájos kis állatra vacsoraként nézzek. Inkább éhenhalnék."
Igen, ez a tipikus szájhősködés. De fogadok hogy még egyetlen napot sem töltöttél étel nélkül. 1 hét múlva kíváncsi lennék ugyanezt mondanád e.
Teli hassal könnyű az éhségről szónokolni...
Sokan nem tudják, hogy a távol-keleti országokban a középkorban gyakori volt a mindennapos éhezés, tehát az emberek kényszerből ették meg a kutyáikat.
Később, mikor - többek között a Távol-Keleten - Kína kapui először nyíltak meg a nyugati emberek előtt, sok vendéglős turistacsalogatónak vetette be a kutyahúsos ételeket.
Hát ez az!
A sok "természet- és állatbarát" egy kicsit csökött agyú, hogy így fogalmazzak! A természetben harc folyik!
Bármelyik nagy állatvédő legyen oly szíves, menjen ki éjszak az erdő mélyére és magyarázza el a barna medvének vagy a farkaskutyának, hogy az állat az ember legjobb barátja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!