Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lennél Kate Middleton helyében?

Lennél Kate Middleton helyében?

Figyelt kérdés
Én nem irigylem a nagy felhajtás miatt:)
2011. ápr. 29. 10:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
29%

A válasz megírásának időpontja: ma 13:37

bizony ám! csak annyira ősi é skihalt királyi sarjhoz, hogy már nem is emlékszik rájuk a történelem. :)

büszke vagyok arra, hogy nem néztem ezt a cirkuszt. de attól tartok bármelyik hiradót fogom látni az este, kénytelen leszek szembesülni azifjú párral.

Egyébként Vilmosnak van vezetékneve? az anyukájának oké, tudom, na de az apjának, nagyanyjának, nagyapjának tudjátok? én nem :))))))))lehet h nincs is :)))))))))

2011. ápr. 29. 18:10
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Az angol királyi család egyes tagjai ritka rosszindulatúak.
2011. ápr. 29. 20:40
 13/17 anonim ***** válasza:
90%

Nem. Engem soha nem izgatott, hogy ekkora figyelemnek örvendjek, plusz nem szeretnék királyi sarjhoz férjhez menni, nekem túl sok lenne, ne bírnám elviselni, a rengeteg szabály, hogy minden egyes mozdulatomra, szavamra figyelnem kelljen.

Elég egy "egyszerű" férfi is, aki mellett boldog lehetek.

21/L

2011. ápr. 30. 12:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz egyszerű a helyzete, de szerintem már ő is kezdi sejteni. Részben irigylem, részben nem.

Rengeteg kötelezettséggel és kötelességgel jár.

Az hírlik, hogy a kimondott igen-nel nemcsak a házasságra mondott igent, hanem sok olyan dologra, amit nem mondtak ki.

Állítólag házassági szerződést is írtak, amiről Katenek nem szabad beszélnie, mert büntetést kell fizetnie.

Ha elválnak, kisemmizik.A gyerekek az apjuknál maradnak. Nem ehet kagylót, mert a királyi család mérgezéstől fél. stb.

Jó kis házasság.

2011. máj. 1. 09:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Windsor azt hiszem a vezeték neve Vilmosnak. :) Amúgy én Vilmost semmi pénzért nem vállalnám be de az öcsikéjét azt annál inkább. Ő amolyan tipikus rossz fiú és ez tetszik. Szval Harry. :D♥
2011. máj. 4. 20:57
 16/17 anonim válasza:
100%
naná h lennék!!! már kiszemeltem harryt, innen a messzeségből :D
2011. jún. 8. 18:42
 17/17 anonim válasza:
de hülyék vagytok bmeg...
2011. jún. 10. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!