Miket lehet tudni Kate Middleton és William házassági szerződéséről?
A gyökér jelző téged minősít (ezzel nem azt mondom, hogy az vagy), mivel te mondtad, azaz írtad. Nem engem. Én csak visszakérdeztem, erre te legyökerezel engem.
Ha ennyire érdekel kérdezd meg tőlük. Ha nem mondják meg, akkor nem tartozik rád. Márpedig ha rád is tartozna, meg másokra is, akkor tudnád a dolgokat a médiából.
És mit keresünk itt, ha nem vagyunk kíváncsiak?
- Mert segíteni akarunk magunkon, azzal, hogy a kérdéseinket föltesszük, és a válaszokon elgondolkodunk. Értelmes kérdésekre gondolok. (Én a közszereplők magánéleti titkaiba nem találok olyat, amiből fejlődni tudnék).
- És mert segíteni akarunk (igen, neked is). Hogy ne mások dolgaival törődj, hanem a saját fejlődésedet (nem fizikai, hanem szellemi) tartsd szem előtt. Hogy a neked nem tetsző válaszokat ne hagyd figyelmen kívül, mert gyakran (de azért nem mindig) azokban több igazság van. Hogy a neked unszimpatikus válaszolókat ne kezeld idiótaként. És hogy ne gondold, hogy csak a te világod szép és igaz, hogy megpróbáld más szemszögből is körbejárni a válaszokat (a válaszolókéból).
És azért is vagyok itt, hogy elmondjam: Attól, hogy valakivel nem értesz egyet, nem kell nekiesni. Ha nem fogadod meg egyesek tanácsát, az ne azt jelentse, hogy nem fogadod el a válaszát. Megérted, hogy másvalaki másképp gondolkodik, az ő másik sajátos világában.
Ha gondolod privátban is írhatsz választ, de ide is nyugodtan írhatod.
Nem a személyedet szóltam meg, És nem írtam, h kevesebb lennél (és nem is utaltam rá, szándékosan legalábbis nem) .
De nem értem, miért jó neked, ha tudod, mi van abban a francos szerződésben? Te a személyes irataidat közszemlére tennéd? Azért mert valaki széleskörűen ismert személyiség, nem várhatjuk el tőle, hogy mindent megosszon a többiekkel. Csak ebbe gondolj bele.
Tipikus újságíró alkat vagy. Mindenre kíváncsi, és eszeveszettül kutakodsz is az infok után. De te ezzel előbbre jutsz valamit? Nem hiszem. És tudod, engem is érdekel a téma, de nem vagyok fanatikus. Igen, én is rákerestem a neten. És amit találtam, azt nem hiszem el teljesen, mintha szentírás lenne. Hiszen a bulvár első helyen van a sztorik kiszínezésében. Megelégszem azzal a kevéssel a sztárokról, amit találok, de nem akarok mindent tudni róluk.
De ha hiányoltad a konkrét válaszomat, íme: Nem lehet többet tudni, most még nem.
Most jól felhúztál. Ha túl indulatos lettem volna, bocsi. De ha ennyire nem érted a mondanivalót, akkor hiába írok bármit is, csak a betűket fogod olvasni, nem a tartalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!