Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Téged foglalkoztat ez az...

Téged foglalkoztat ez az egész királyi esküvő?

Figyelt kérdés
Vélemény?
2011. ápr. 28. 20:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem, unalmas, és már idegesítő ez a téma.
2011. ápr. 29. 06:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit igen, bevallom :) Igazából eleve nagyon szeretem az esküvőket, ezért szívesen megnézem, hogy mások milyen esküvőt tartanak, na és mivel ez azért a 'royal wedding', hát nyilván elég nagyszabású lesz, ezért számomra megéri megnézni. Na de azért nem vagyok annyira fanatikus, pl. ha valami dolgom lenne, biztos nem maradnék csak azért itthon, hogy élőben láthassam, maximum utólag rákeresnék, belenéznék.
2011. ápr. 29. 08:10
 13/15 anonim ***** válasza:
A sajátom se igazán foglalkoztat, nemhogy a másé...
2011. ápr. 29. 08:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, és ebben nem látok semmi kivetnivalót.

Emberek vagyunk, egy világban élünk, kíváncsi természettel megáldva. Most van két ember, akik "rangjuk" révén nagy társadalmi erővel bírnak, nyilván érdeklődést váltanak ki a velük kapcsolatos dolgok.

Na meg ott a felhajtás, a külsőségek, a ruha, a templom, a ceremónia - ezek nem mindennapi dolgok. amíg az ember nem "celebként" rajong értük, hanem egy átlagember szintjén vonzza az esküvő különlegessége, addig szerintem rendben van.

Engem például érdekel, hogy zajlik le egy ilyen királyi esküvő és örülök, mert ilyenkor látom, hogy az emberek igenis tudják szeretni egymást, ezt pedig örömmel tölt el.

2011. ápr. 29. 12:31
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Egyrészt nagyon helyesek együtt, másrészt tök jó látni, hogy egy tipikusan "balhés srácból" (rengeteg botránya volt), hogyan lett olyan ember, akit a népe szívesebben látna a trónon, mint az apját. Számomra ez példaértékű.
2011. ápr. 30. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!