Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen életmódot folytatsz?...

Milyen életmódot folytatsz? (evés + torna kapcsán)

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, ti inkább azt eszitek, amit megkívántok, és szerettek, vagy egészséges életmód címén kiszorítjátok az egyébként finom falatokat?

Mozgás tekintetében 10 km-eket bringáztok, kardióztok, konditerembe jártok, és kilométereket futtok, vagy csak üldögéltek, mert nincs rá időtök, energiátok, stb?

Azért nem fogyó rovatba raktam, mert ott fogyósok egészséges táplálkozással sok tornával írnának, de én a nem fogyósokra vagyok kíváncsi.

2011. ápr. 28. 16:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mindent megeszek, amit megkívánok, de mértékkel. Sajnos ezt az utóbbi időben nem tudtam tartani, mert rengeteg finomságot készített a család. Mozogni szeretek, és szoktam is, főként a bicózást (órákon át képes vagyok tekerni), illetve az alakformáló tornákat részesítem előnyben.
2011. ápr. 28. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!