Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen életmódot folytatsz?...

Milyen életmódot folytatsz? (evés + torna kapcsán)

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, ti inkább azt eszitek, amit megkívántok, és szerettek, vagy egészséges életmód címén kiszorítjátok az egyébként finom falatokat?

Mozgás tekintetében 10 km-eket bringáztok, kardióztok, konditerembe jártok, és kilométereket futtok, vagy csak üldögéltek, mert nincs rá időtök, energiátok, stb?

Azért nem fogyó rovatba raktam, mert ott fogyósok egészséges táplálkozással sok tornával írnának, de én a nem fogyósokra vagyok kíváncsi.

2011. ápr. 28. 16:20
1 2
 1/11 napietus ***** válasza:

én sajnos hízásra hajlamos vagyok. az, hogy ez egyáltalán nem látszik rajtam, azért van, mert nem fogyózok sose, hanem úgy élek, hogy ne hízzak :) nagyon figyelek a kajára, napi ötször eszek "gyerekadagot", ebből egyszer főtt ételt. ha nagyon megkívánom az édességet, eszek egy kocka csokit. heti egyszer teniszezek, kétszer lovagolni megyek, és minden nap megcsinálok 30 fekvőtámaszt, 30 felülést, 30 guggolást. ennyi az egész utóbbi max. 10 perc, annyi ideje mindenkinek van sztem.

29/N

2011. ápr. 28. 16:29
 2/11 anonim ***** válasza:

Azt eszem amit kívánok & szeretek. hetente 1-szer rendelek pizzát, 1-szer vagy 2-szer a mekibe ebédelek

szóval elég egészségtelen

és nem nagyon mozgok, gyógytesire járok csak

2011. ápr. 28. 16:30
 3/11 anonim ***** válasza:

Tudatos eletmod! Mar nagyon regota elek igy, tehat figyelek arra, hogy mi kerul az asztalra, de megis ugyellek arra is, hogy azt szivesen fogyasszuk el, mivel a csaladomra is gondolok.

Rendszeresen mozgok, viszont mar itt is mindig fontosnak tartottam azt, hogy a gyerkeimet is bevonjam ezekbe a programokba, mivel 4 gyermeket neveltem fel. Tehat igy a mozgas is ugy valtozott, hogy mikor Kinek mihez volt kedve, s igy aztan usztunk, futottunk, tancoltunk, vagy erobicoztunk stb...

Szerintem nagyon fontos az etkezes, de a mozgas teren is az, hogy ne erezd azt, hogy kenyszerbol csinalod, s igy maradsz egeszseges is.

2011. ápr. 28. 16:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Mindig azt eszem amit éppen kívánok, az már csak szerencse h nem is nagyon kívánja a szervezetem a műkajákat, cukros italokat. Általában vizet iszom, de azt nagyon sokat... vagy néha elsörözgetünk, borozgatunk a párommal. Mozogni nem mozgok rendszeresen, de minden másnap estitornázok plusz beleviszek egy kis kardiót is, de az tényleg rendszertelen. Ja és nem szoktam 1 alkalommal sokat enni, csak sajnos gyorsan és emiatt mindig megfájdul a belem.
2011. ápr. 28. 17:00
 5/11 anonim ***** válasza:
ja és 24L
2011. ápr. 28. 17:01
 6/11 anonim ***** válasza:

Heti 4-5 alkalommal sportolok (foci+súlyzózás) és napi 5-6-szor eszem. Ebből általában 3 étkezés főtt ételt jelent, pl. hús rizzsel. De mivel nem vagyok hízékony, sőt inkább nehezen hízó vagyok, ezért kell is.

Egyébként mindenevő vagyok, de időszakosan változik hogy mennyire figyelek oda.

Amikor vidékre hazamegyek szülőkhöz, akkor egészségtelenebb kaják vannak főleg, kolbász, töpörtyű, sütemények... :-)

Hétközben, amikor csak rajtam múlik, akkor tudatosabban étkezem.

2011. ápr. 28. 17:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem soha nem volt gonsom a súlyommal. Elégedett vagyok az alakommal, nincs min idegeskedni. Formás a hasam, combjaim, lábaim...El is mondom miért:

Enni mindig eszek rendesen. Szeretek egészségesen táplálkozni, de ezen kívül eszek édességeket, csokoládét, húst... tehát nem vagyok vega, vagy ilyesmi. Hetente kb. 12 órát sportolok. Mindenfélét: RG (ritmikus gimnasztika), röplabda, foci, kosárlabda, aerobic... Tehát elég sokat. És én így érzem jól magam a bőrömben :)

2011. ápr. 28. 17:14
 8/11 anonim válasza:

Mindent megeszem amit szeretek és SOKAT!:)Főleg húst.:)

Heti kb 10-14órát edzem.(küzdősport,futás) 15/F.

2011. ápr. 28. 17:27
 9/11 napietus ***** válasza:
első vagyok, még annyit, hogy én is eszek mindent, amit szeretek, még füstölt csülköt is :) csak pont a felét annak, amit kívánnék belőle, és meglepve tapasztalom, hogy ez is elég :) azért lehet, mert a jóllakottságérzés idő, amíg eljut az agyba, és van, hogy az ember igazából már el van telve, de még éhesnek érzi magát.
2011. ápr. 28. 17:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. ápr. 28. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!