Milyen a kollégiumi élet?
Nem mindegy, milyen kollégium, hány fős szobák, hány emberre jut egy konyha, hűtő, zuhanyzó (ami legrosszabb esetben szintenkénti).
Vannak, ahol 6-8 emberre jut egy fürdő, konyha, szerintem ezek a legélhetőbbek közé tartoznak.
Aztán vannak a tömegszállások: szintenként egy zuhany, konyha, stb.
Az élet: buli hetente, ha összebeszéltek, gyakrabban, persze fakultatív jelleggel, de, ha nem is vagy ott, aludni akkor sem fogsz tudni.
Nagyon sok múlik a társaságon, de, ha csak egy emberrel van baj, bármikor kiebrudalhatjátok.
Amire feltétlenül szükséged lesz: konyhai gépek, ha hozzájuk szoktál (pl mikró, kávéfőző, és társai), és meg kell tanulnod nagyon helytakarékosan pakolni.
attól függ hogy középsulis vagy egyetemi
középsulisban elég sok a kötöttség,tanulóidő,esti záros kimenő,hasonlók
egyetemi koli gyakorltilag azt csinálsz és akkor amikor akarsz a józan ész határain belül,néha kivül is amig nem törsz zuzol...
nekem jó volt,3-man 1 szobába,zuhanyzó szintenként (60fő),hűtő szobánként,meg amit becipeltünk (mikro),konhya szintén szintenként
választhattam volna olyat amiben zuhanyzó és konyha is szobánként és 2 ágyas,de 18 évesen bulisabb volt a tömeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!