Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van valamilyen fóbiátok? Ha...

Van valamilyen fóbiátok? Ha igen, mi az?

Figyelt kérdés
Én pl. diák koromban utáltam azokat a szállásokat,ahol aludtunk kiránduláskor. Koszoak voltak az ágynemük,a fürdő. Jaj,nagyon utáltam,pedig nem vagyok egy baci fóbiás.
2011. ápr. 22. 20:18
 1/9 anonim ***** válasza:
bogarak. állandóan felém másznak vagy repülnek. ha egy légy hozzámér, kész... egy nagyobb dögtől egyszer infarktust kapok!
2011. ápr. 22. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem nincs.
2011. ápr. 22. 20:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát utálok metróval menni, nem tudom miért, de ha választani kéne akkor inkább kerülök egy csomót busszal, mint hogy felüljek a metróra:D Pedig nem vagyok klausztrofóbiás és még 2 éve nem is volt ez, de azóta ha kell is metróval menni maximum egy megálló :D.

16F

2011. ápr. 22. 20:27
 4/9 anonim ***** válasza:

fóbiák ellen jó a derű, nevetés -ha már tudok rajta nevetni -oldódik, elmúlik

Itt egy nagyon jó kis fóbiások estélye : )))

(kis angollal: mentegetőzés, ismétlés, felkiáltás, beálló csend fóbiával)

http://www.youtube.com/watch?v=gT_mkrrM_cE

2011. ápr. 22. 20:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Utolsó, lehet az állandó ellenőrzés miatt alakult ki :P

Én a pókoktól félek, de nagyon. Ha egy könyvben, újságban egy pók képét hirtelen meglátom, eldobom az adott tárgyat a kezemből, önkéntelenül nagyjából. Persze sok ismeretlen előtt próbálom kontrollálni, de elég nehéz :) Az állatkertben kirakott madárpókokat szívesen (undorral) vizsgálgatom, a képektől jobban félek. Ha rajtam mászik egy pók, és nagyobb 4 mm-nél, akkor az nagyon zavar, és ijesztő számomra.

3 éve nyáron lefekvéshez készültem, felráztam a párnámat (este szoktam mindig, és frissen szeretek belefeküdni), és kimászott alóla a falra egy nagy (lábaival együtt kb 3 cm átmérőjű), csúnya fekete pók, majd az ágyam feletti tetőrészen megállt. Én lekuporodtam az ágyam végébe, kerestem egy jó vastag újságot, és figyeltem. Nem mertem közelebb menni vagy lecsapni. 2 órán keresztül szemeztem vele, közben olvasgattam, nézelődtem, fél szemmel a pókon. Amint elkezdett mászni, rögtön odacsaptam, mert én úgy nem alszom, hogy itt egy nagy pók, és tudok róla... de amíg nem mászott, nem mertem. Az, hogy papírra terelem, és kidobom, nálam ki van zárva, meg is halok ha a kezembe kezd el mászni a papíron, eldobom és aztán elszökik :) De a képek a pókokról talán jobban zavarnak még, mint maga az állat. Nem tudom, miért alakult így. Az egyéb rovarokkal különösebb bajom nincs, de azért jobb, ha elkerüljük egymást. Más állatoktól nem félek ilyen szinten, és egyéb fóbiám sincs egyelőre. Egy kevés tériszony, de az még külön kellemes is, illetve a nagy tömeget nem szeretem, de ez sem beteges.

2011. ápr. 22. 20:41
 6/9 habibi ***** válasza:
én a féregféléktől félek, fujj! a sötétben és akkor is, ha egy férfi(kivétel a párom) és köztem kevesebb mint 1 méter távolság van, akkor rosszul érzem magam nagyon(hányinger).
2011. ápr. 22. 20:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Pókok, tűk, lyukas dolgok, darazsak.
2011. ápr. 22. 21:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Én az embereket UTÁLOM XD Mármint nem úgy h egyesével hanem mint tömeg nem bírom :S Egy kicsi faluban nőttem fel és megszoktam h ott nem voltunk soha sokan, és most h elég gyakran vagyok egy nagy városban, meg ott is fogok lakni nemsokára háááááát nem nagyon bírom :S Ha pl boltban sokan vannak képes vok kifordulni úgy h nem is veszem meg amit akartam. Vagy leszállok a villamosról és inkább legyaloglom pedig majdnem egy óra XD Nem bírom az embereket úgy egyesével semmi bajom velük de amikor sokan vannak kajak úgy érzem h mindet utálom és idegesítenek vagy nemtom hogy megfogalmazni :S De nemtom ez ellen mit lehetne tenni :/

17/F

2011. ápr. 22. 23:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Van: [link]
2011. ápr. 23. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!