Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Létezik ilyen a zenetanulásban?

Létezik ilyen a zenetanulásban?

Figyelt kérdés
már zongorázom jó néhány éve és sosem kapok oylan visszajelzést a tanáromtól, hogy fejlődtem volna vagy ilyesmi...nem tudom, hogy ez személyes okok miatt vagy azért mert egyszerűen nincs annyi érzékem a zenéhez és már nem tudok ennél magasabb szintre jutni? veletek történt már ehez hasonló?
2009. márc. 3. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem történt. Én klasszikus gitárt tanultam, de rendszeres visszajelzéseket kaptam a tanáromtól; nem fukarkodott sem a dicsérettel, sem a letolással. Természetesen utóbbiból volt több. :D
2009. márc. 3. 20:02
 2/5 Srapnel ***** válasza:
100%
Az én tanárom sem dicsér agyon. Kb. 2-3x, ha megjegyezte, hogy "van valami fejlődés, csak lassú". :) Viszont engem nem zavar, nem az ő kedvéért tanulok, meg mellesleg én magam is hallom, hogy mikor vagyok jó és mikor nem.
2009. márc. 3. 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Zenetanár vagyok,több mint 20 éves pályafutásom allatt,soha sem fukarkodtam a dicséretekkel,Olyan nincs hogy valaki ne fejlődjön,ha rendesen készül,rendszeresen gyakorol.Van aki gyorsabban,van ki lassabban,dehát nem művésznek készül minden tanuló:).Az a lényeg hogy szeressük a zenét,saját magunk,és akár mások kedvére játszani tudjunk.Én mindig a gyerek képességeihez alkalmazkodtam,és igyekeztem ennek megfelelően követelni tőlük.gyakorolj,amennyit az időd eneged,és ha úgy gondolod,hogy nincs meg közted,és a tanárod között az összhang,bártan keress új tanárt.
2009. márc. 3. 21:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is inkább a tanárod pedagógiai érzékében van a hiba.:)
2009. márc. 4. 03:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Te magad hogy érzed? Mert szerintem olyan nincs hogy valaki nem fejlődik. A tehetség és az érzék biztos fontos, de a szorgalom nélkül mind semmit sem ér. És ha szorgalmas vagy, és rendesen jársz és gyakorolsz, tuti hogy fejlődsz. Lehet hogy meg kellene kérdezni mást. Pl. évvégén nincs viszga?(én zeneiskolában tanultam 8 évig, ott évvégén fel kellett készülni egy darabbal) Mert ott más tanárok elmondhatnák a véleményüket.
2009. márc. 5. 09:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!