Miért látnak egy embert a férfiak és a nők esetenként teljesen másmilyennek?
Figyelt kérdés
Nem ebbe a kategóriába lenne való a kérdés, de itt értelmesebb válaszok szoktak születni, mint a szex és szerelem téma körben. Sokszor észrevettem, hogy mondjuk adott egy lány, aki női szemmel nézve semmi különös, mégis az összes pasi bomlik utána. Nem féltékenységből kérdem, tényleg csak érdekelne, hogy mi lehet az, amit a pasik látnak, de mi nők nem? Egyik ismerősöm is ilyen lány, és a barátnői szerint is átlagos kategóriájú, se nem csodaszép, se nem nagyon átütő egyéniségű. Vajon mi lehet akkor a titka?:)2011. ápr. 16. 18:53
11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, ebben lehet, hogy van valami:) mindenkinek köszi a válaszokat!
2011. ápr. 16. 20:00
12/15 anonim válasza:
mert a férfiak a mell segg arc számít
egy nő meg egy cipón is fennakad.
13/15 anonim válasza:
a belső kisugárzásnak nem feltétlen kell egy tömegből kitűnő egyéniségként megnyilvánulnia.nem ezen van a hangsúly.ha egy nőnek megvan a belső szépsége,harmóniája,ereje,elégedett magával,arra a férfiak "receptorai" reagálnak.persze túlzásokba fölösleges esni, a külső is számít,130 kg-os igénytelen nő ritkán vonzó,bármennyire is elégedett magával.
De amúgy ez ugyanolyan kérdés,mint amikor a férfiak nem értik,hogy női szemmel mit lehet enni egy 50 kg-os férfin.látszólag semmi extra nincs benne és mégis szeretik a nők.
14/15 anonim válasza:
Akit leírtál, kérdező, na azután én is rohannék. Olyan ritka már az átlagos, normális, egyszerűen tiszta, rendes, kedves ember, hogy ez a típus tűnik ki legjobban a tömegből. Nem is tudom, Te a barátnőiddel mit értesz a "hűűűű" alatt. Extravagánsnak kéne lennie ahhoz, hogy kiérdemelje a pasik elismerését?
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi az új válaszokat!:) Nekem spec nem jönnek be az 50kg-os pasik:D nem, nem kell extravagánsnak lennie, csak egyszerűen furcsa, hogy ránézésre semmi olyan tulajdonsággal nem rendelkezik, amit a többi lány ne birtokolna, mégis egyedül körülötte zsonganak a srácok:)
2011. ápr. 17. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!