Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nemetorszagba utazom Mennyi...

Rozsomak09 kérdése:

Nemetorszagba utazom Mennyi pènzre van szukseg egy honapban, gondolok itt a kajàra. Illetve az onellàtàsra?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy fiú vagy lány vagy és hogy kihez mész.

Ha magyar lány németben nem kell egy rupó se, a német férfiak odalesznek érted. Ezek a szerencsétlenek még csak nagyfejü nőket láttak, ott királynő leszel.

Viszont ha fiú vagy, na akkor vigyél magaddal egy zsák pénzt, mert nem lesz olcsó.

2011. ápr. 16. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Első voltál már Németországba?

Lánynak szerintem kajára elég 300 euro, sőt talán 200 is. Én 400ból ki tudtam jönni kettőnknek és megvehettem,amit megkivántunk. Kajával ott jobban lehet spórolni, mert a keresetedhez képest nem drága és ha olcsó élelmiszert veszel, az is jó minőségű, nem úgy mint itthon. Albit nem tudom, az sok mindentől függ. És az sem mindegy, hogy az ország melyik részére mész.

2011. ápr. 16. 18:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Dolgozni megyek ki. Átlag 4-5 hetet leszek kint, mivel nyílván a legelős hónap lesz a leghúzósabb míg kitapasztalom,hogy mi és hol olcsóbb. Ezért 350 euro val számoltam reális lehet? Férfi vagyok.
2011. ápr. 16. 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem ha szállásod van, akkor 350 euró elég. de ha tudsz, a biztonság kedvéért vigyél többet (450-500), ha valami váratlanba ütköznél.
2011. ápr. 16. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!