Elég egy lánynak ennyi pénz egy hónapban?
Kollégiumban élek, de kaját nem kapok. Anyukám havi 15 ezer ft-ot tud adni nekem. Ebból kell minden szükséges dolgot megvennem. Ennivaló, innivaló, esetleg ruha, tisztálkodószereket is csak néha tudok hozni otthonról.
Az a gond, hogy ez a pénz nagyon hamar elfogy. Utolsó héten már szinte nincs, pedig csak silány minőségű kaját eszek, mindenből a legolcsóbbat... és anyukám mérges rám emiatt, mert neki sincs már pénze és kölcsönkérni sem tud senkitől.
Szerintetek ez az összeg nem irreálisan kicsi? Kíváncsi lennék, ti kb mennyiből jöttök ki havonta.
Köszönöm szépen annak, aki ír választ!
Szia.
Igaz, kevés de meg lehet oldani.
Például én úgy csináltam anno, hogy a suli menzát kértem, de elvittem ételesben.
Így havi kb 8000 volt a kaja,de az ebédem és a vacsim kijött belőle.
És már csak reggelire kellett költenem.
Pár éve kb. 25.000 ft-ból tartottam fent magam, meg egy lakást...
Van aki 15 ft-ból él egész hónapban. Ha kevésnek találod, menj el pár órás diákmunkára. Biztos anyukád adna pénzt, ha tudna.
Nekem kevés lenne : )
Volt koleszos osztálytársam, nekik már 4.-én elfogyott a havi költőpénz (pia, cigi, buli...)
2 csaj könnyedén megoldotta "Tudnál adni egy kétszázast?" mosoly... "Persze, itt van." Fél év után már kezdett elavulni. A srácokkal kezdtük beszélni "Én már szeptemberben túlestem rajta." "Múlt héten húztak le 4 kilóval." "Engem vagy 3*" Persze én vittem a pálmát 3000-rel...
Nem haragudtunk rájuk, nekik amolyan hobbi volt : ) mi meg mosolyogva viccelődve egymást hül..éztük le hogy ki a legnagyobb balek. Persze én voltam : )
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!