Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lánynak jővő hónapban lesz 17 éves a barátja! Nagy baj?
Áprilisi születésűként engem mélységesen felháborít, hogy Ő Májusi. :)
Amúgy miért lenne baj? A házaspárok közt általában 5-10 év különbség van.
Míg van közös témátok, jól érzitek magatokat egymással, mások véleménye ne érdekeljen. :)
20F
Köztem és párom között 9 hónap van a javamra, és abszolút észrevehetetlen. Teszem hozzá volt egy majd két évvel fiatalabb barátom is, de őt most inkább nem kommentálom, borzalmas volt.
Szóval csak azt akarom mondani, hogy az ilyeneknek mond meg, hogy semmi közük a kapcsolatodhoz, te vele vagy boldog és kész... innentől kezdve nem kell a beszólásokkal foglalkozni, egyszerűen csak visszakérdezni, hogy "mondtál valamit?" ha újra elismétli, akkor "még mindig nem hallok semmit" süketet játszani és kész. Vagy ott hagyni őket a francba. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mi van kettőtök között. Én is rengeteg megjegyzést kaptam anno amikor összejöttünk, mivel osztálytársak vagyunk. Fogadásokat kötöttek a sulis társaink, hogy meddig húzzuk együtt... most szerinted? Ha emiatt megy tönkre a kapcsolatotok, az csak elégtétel neki, hogy "ők megmondták".
Közelítsük meg más irányból a dolgot. Ha '92-es születésű vagy, akkor lazán előfordulhatott volna, hogy most egy évfolyamba/osztályba jártok (vagy ez a helyzet jelenleg is?). Abba meg ki akarna beleszólni, hogy egy osztálytársaddal jársz?
Mint írtam az előbb, az a legfontosabb, hogy Ti ketten jól érezzétek magatokat egymással. Azt meg sajnos meg kell tanulnod, hogy mások véleményére ne nagyon figyelj oda, mert ha mégis ezt teszed, akkor életed végéig szomorú leszel. (Vagy amiatt, mert mindig akad olyan ember, akinek nem tetszik amit művelsz, vagy amiatt, mert más emberek véleménye miatt nem fogod azt tenni, amit szeretnél.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!