Miért ilyen neveletlenek a fiatal fiúk, de még sokszor a férfiak is, hogy nem adják át a helyüket egy nőnek?
Figyelt kérdés
Pl buszon,villamoson. Nemcsak idősnek,betegnek,kisgyerekesnek kell ám átadni a helyet! Ezt nagyon rosszul tudják! Nőknek is illik,kortól függetlenül. Taknyos kamasz ott ül elterpeszkedve,én meg felette kapaszkodok,minden fékezésnél majd elesek,mert tömve vagyunk,ő meg bámul ki az ablakon. Igenis régebben egy fiú nem hagyta volna,hogy egy lány/nő álljon. Nagyon kiakadtam ma. 25/L2011. ápr. 15. 11:22
31/39 anonim válasza:
Tudod mi kéne neked? Ülőhely helyett 2 nagy büdös pofon az apádtól. Az talán helyretenné azt a csökevényes agyadat. Tanulj már meg viselkedni kislányom!
32/39 anonim válasza:
Te jó ég, én letagadom, hogy nő vagyok:D Tudod mit? Jól írta az egyik válaszoló, add vissza a szavazójogod, és neveld otthon a gyerekeidet, ne mehess el dolgozni, mert milyen dolog az, hogy egy nő dolgozzon. Ha meg a férjed lekever 2 pofont, tűrd, mert te csak nő vagy, te vagy a gyengébb. De a villamoson cserébe leülhetsz...
33/39 anonim válasza:
Akartam írni ide,de látom már kiosztottak rendesen......:)
34/39 anonim válasza:
Azt hittem egyenjogúság van. :D
35/39 anonim válasza:
Ja, most olvastam a kommenteket, jó kis troll, ne etessétek már... :)
36/39 Bretso válasza:
Csak nekem gyanús, hogy provokál? Ilyen sötét alapból nem lehet.
37/39 anonim válasza:
Tipikusan ugyanaz a stílus mint a feljebb emlegetett csoporttársam az egyetemen, aki egy 8 hónapos terhes nőt nem engedne leülni, mert ő milyen fáradt szerencsétlen. Én erre csak annyit tudok mondani, hogy emberek, nők vagyunk, legalább bennünk legyen már annyi, hogy együttérzünk a terhes nőkkel, és az idős emberekkel is, hiszen előbb utóbb velünk is megfog mindez történni. IGAZ... ilyen esetekben nagyon nagy bunkóságra vall, ha valaki nem emeli meg a fenekét, de egy felnőtt, egészséges fiatal lány legalább annyira tud állni, mint egy férfi... Az mondjuk természetes hogy ha srác ismerősökkel utazok, és csak egy hely van, mindig engem ültetnek le, de akkor sem sértődnék meg ha ez nem így lenne, meg is szoktam kérdezni, hogy nem akar-e valamelyikük leülni... azt hogy egy idegen, szintén fiatal, egészséges csak éppen FÉRFI felpattanjon amikor felszállok egy buszra, szerintem nem várható el, miért is várnám el? Még sosem hallottam arról hogy ennek így kéne lennie... az hogy a férfi megy kívül, hogy a nőt kell előre engedni az ajtóban stb stb teljesen ésszerű, de ez nem.
38/39 anonim válasza:
jó nagy f@sz kéne a pi.sájába, és talán rájönne hogy mi az illem és mi nem.
39/39 anonim válasza:
és akkor jönnek a nők azzal, hogy a férfit és a nőt nem egyenrangúként kezelik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!