Miért ilyen neveletlenek a fiatal fiúk, de még sokszor a férfiak is, hogy nem adják át a helyüket egy nőnek?
én már 20évvel régebben élek mint te, de soha nem kellett átadni a helyt csak azért mert nő vagyok,és soha nem is adták át egy 25 éves lánynak. Zavarna is,ha felugrálnának. Szerinted egy nőmiért tud kevésbé állni mint egy férfi?
Ilyen hülyeséget
Na ne viccelj már, egy huszonöt éves nőnek nehogymár fel kelljen pattannia mindenkinek. Hihetetlen, hogy ezt elvárod. Kirepülsz az ablakon? A taknyos kamasz kirepülhet? Ő nem ember? Ha nagyon nem tudsz állni, akkor szépen szólsz neki, hogy "elnézést, leülhetnék mert nagyon fáradt vagyok". Ha nemet mond, akkor jogosan háboroghatnál.
Egyébként sajnállak, hogy 25 évesen úgy viselkedsz, mint egy begyöpösödött 80 éves öregnéni.
Érdekes a kérdésed! 25 évesen nem tudsz állni?
Ha valaki öreg, beteg, vagy láthatóan terhes természetesen illik átadni a helyet de nehogy te várd már el!
Gondolom az egyenjogúsági mozgalomnak is oszlopos tagja vagy, tehát nesze neked egyenjogúság!
Ez nem így van ahogy mondod. Az egy dolog hogy 25 évesvagy.. időseknek, és kisgyerekeseknek kell átadni...nehogymár felháborodjál mert jaj te 25 évesvagy... majd ha leszel 60 éves, akkor kiakadhatsz.. a nagymamám 70éves elmult és nem háborodik fel ha nem adják át a helyet. mindenki ugyanugy megveszi a bérletet meg a jegyet mint te. kifizetik a jegyüket ezzel a helyet fizetik. abban az esetben háborodhatnál még esetleg fel, ha valaki a kis táskáját maga mellé tenné és igy a helyet foglalná. amugy nem...
és mondhatod tőlem hogy "szaros létedre ne ugass bele" de ez igy igaz amit mondok.. és csak ugy megsúgom, hogy én pl bármelyik pillanatban elájulhatok akárhol is vagyok, és nem ugatok ha nem adják a helyet át hogy ne koppannyakakkorát. pedig párszor megkérdeztem egy egy embertől hogy le-e ülhetek, de "nem" volt a válasz.de nem akadtam ki..
15/L
Nem épp úgy van az, hogy a kérdés kiírója "korlátolt", van valami abban, amit ír. Én apukámon keresztül ismerek egy olyan "világot", ami vagy eltűnt mára, vagy régebb sem volt, illetve csak kevesen voltak részei. Ebben a "más világban" (höhö) a nőket gyengébbként kezelik -mint ahogyan azok is vagyunk fizikailag-, és bizony, ha egy ülőhely van, azt a nőnemű kapja, hacsak a férfinak nincs valamilyen baja. így történik meg, hogy a 60 éves apummal 23 évesen erősködnöm kell, hogy de, ő üljön le, ő meg nagyon nehezen adja be a derekát, vagy ha ketten megyünk valahova, ő mindig a járda út felőli részén megy, hogy "védjen", ő legyen a forgalom felől. Ennek az egésznek gyakorlati haszna nemigen van, de annyira jólesik, hogy néha én vagyok a "kis elesett, aki védelemre szorul":). Attól teljesen függetlenül, hogy szeretem, ha egyenrangúnak kezelnek, nem vagyok az a törékeny nő típus.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy ez kötelessége lenne a férfiaknak...vagy a nőknek...persze, ha nem indokolt a dolog (10 évvel fiatalabb, de látod, h mindjárt elájul, ha még állnia kell:), sok csomag, kor stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!