Nem feltek laptoppal jarkalni?
Szeptembertol egyetemre jarok majd Pesten (en videki vagyok). A tanulmanyaimhoz elengedhetetlen lesz egy laptop. Nagyon felek, hogy a vonaton, utcan (pl. telen mikor hamar sotetedik) kirabolnak (es akkor oruljek, hogy meguszom ennyivel...), hisz a laptoptaska elegge feltuno, es egyertelmu, mi van benne. Termeszetesen nem hurcolnam magammal mindenhova, csak a vonat es a kolesz kozott.
Ti hogy oldjatok meg az ilyesmit? Vagy ti nem feltek ilyentol?
Nem muszaj kezi laptop taskaba tenned, vigyed a hatadon, olyanban, mint a hatizsak. Igy konnyebb is, es nem feltuno annyira. Nehezebb is lerangatni rolad a hatizsakot, mint a kezedbol, valladrol letepni a taskat.
Van mar hatizsak is direkt laptopnak is.
De, sokszor nagyon parázom. mióta laptopom van, nem is járok gyorsvonattal haza Pestre (egy másik nagyvárosban tanulok nappalin), mert tele vannak etnikummal, és már tapasztaltam, hogy majd kiesett a szeme már a laptoptáska puszta látványától is... volt már olyan ezeken a vonatokon, hogy rezgett a zsebemben a telefonom, de nem mertem felvenni, mert bevetette magát a fülkémbe egy csapat cigó. ráadásul úgy végzek pénteken, hogy a legutolsó gyorsvonattal tudnék csak hazaérni. így inkább IC-vel utazom, de még ott is viszem magammal wc-re a táskát természetesen.
egyetemre nem viszek be a gépet. viszem magammal a pendrive-ot, és ha kell vmi, az egyetemi gépeket használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!