Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Egy könyvet írok jelenleg, de...

Egy könyvet írok jelenleg, de itthon nem lehet koncentrálni a zaj miatt. Szerintetek hol lehet úgy leülni kényelmesen, hogy akár 1-2 órát is kényelmesen laptoppal el tud tölteni az ember, írni tud relativ csendben? Kávézóban nem igen lehet huzamosan.

Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a könyvtárban. Ott csend van és nem zavarnak.
2011. nov. 17. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg beülsz a mekibe, vagy ilyen gyorskajáldákba, ahol van Wifi. Ha megéhezel, közben be is tudsz kapni valamit, és szerintem ha hallgatnál könyvírás közben zenét fülhallgatóval, akkor az még pluszban segítene is.
2011. nov. 17. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:

mennyi könyvírós kérdés....?

saját szobád zajos? akkor tényleg könyvtár, más nemigen. Padlás :D

2011. nov. 17. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is a könyvtár a legmegfelelőbb. A zenehallgatást viszont nem ajánlom, mert nekem az a tapasztalom, hogy "félreviszi" az írás hangulatát. Tehát ha valami vidám zenét hallgatok egy szomorú rész írásakor, valahogy nem lesz az igazi. Bár ebbe az is beletartozik, hogy engem alapból zavar a zene, nem tudok eléggé elmélyülni az írásban, ha szól.
2011. nov. 19. 14:10
 5/5 anonim válasza:
ki mész az udvar legtávolabbik pontjába vagy meg fülhallgatóval olyan számokat hallgatsz amegyeket még nem ismersz nagyon kellő képen felhangosítva
2012. okt. 7. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!