Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen igazságtalan?

Miért ilyen igazságtalan?

Figyelt kérdés
Többször elgondolkodtam már ezen és mindig teljesen felbosszant. Ha van egy ember és annak van egy bizonyos stílusa, akkor azt ő választotta és semmi jogom és senkinek semmi joga azt megkérdőjelezni. Miért van az mégis, hogy valaki olyan rettentően idegesítő azzal a stílusával amit felvesz? Mintha nem rá szabták volna, de egyáltalán mi az, hogy "rá szabták", ez is egy baromság. Ha mondjuk én úgy érzem jól magam, hogy szkeptikus, szarkasztikus vagyok, de az nem áll nekem jól, akkor ne legyek olyan, amikor úgy érzem jól magam? De ugyan ez a meghunyászkodó stílusúaknál is (nekem egyébként egyik sem áll jól) ők ne legyenek határozottabbak, mert nem áll nekik jól? És ez most nem szemrehányás, mivel valóban nem áll nekik jól, engem is borzalmasan idegesítenek, pedig tudom, hogy nem igazságos... Amiből ez egyértelműen kiderül egyébként, az az, hogy ha van egy szerep egy filmben/sorozatban ahol olyan embert kell játszani, aki ironizál, kiállhatatlan, mindenre van reakciója akkor alaposan megválogatják, hogy ki alkalmas erre, hiszen nem mindenkinek áll jól. És ha egy olyan ember akinek azt mondják, hogy "nézd ez a stílus nem áll neked jól" akkor az mondjon le a személyiségéről a külseje okán? Mi ez a baromság?
2011. ápr. 10. 14:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!