Tequilázás? Mi értelme van, hogy először lenyaljuk a sót, megisszuk majd a lime? Miért terjedt ez így el?
Inkább a mexikóiak buták, hogy enélkül isszák, csak hogy megmutassák milyen kemények.
Egyébként lehet a mexikói tequilának jobb íze van, én még eredeti mexikóit sose ittam.
17/F
"Inkább a mexikóiak buták, hogy enélkül isszák, csak hogy megmutassák milyen kemények. "
Te szerencsétlen ez az ő nemzeti italuk, mi az h ők a buták? Olyan ez mintha egy mexikói lebutázna minket, h nem fahéjjal isszuk a szilvapálinkát, csak h megmutassuk milyen kemények vagyunk. Ennél butább kijelentést régen olvastam itt.
Hát te hülye vagy, ezt pont azért írtam h senki sem buta :D A ruszkik megisznak fél liter vodkát naponta mi meg nem akk mi buták vagyunk? A hollandok meg elszívnak napi egy spanglit mi meg nem, buták vagyunk? Akk attól miért leszünk buták mert citrommal isszuk azt ami szar? :D Egyébként meg mondom lehet az eredeti tequilának tök más íze van... amikor voltam Oroszországban pl csak akk tudtam meg mi az igazi vodka, ahhoz képest még az Absolut is pancs, pedig az egy jó márkának számít itt...
17/F
Hát jó nagy puncik vagytok, ha így isszátok. Így kell:
http://www.youtube.com/watch?v=aBTY6t1JZvY
Így már nem vagytok akkora puncik, de még mindig azok vagytok. Ha igazán kemények akartok lenni, akkor így isszátok:
Az a nagy trükk a dologban, hogy törvényes lehetőség a tequilát pancsolni, azaz nem 100% agávéból erjeszteni, hanem legalább 51% agávélevet használni és azt kipótolni mással (általában melasszal vagy kristálycukorral).
Így született az a lábszagízű szánalom, amit a só-lime-os huszárvágással sikerült „minőségi italként” divatba hozni, ugyanis ez ihatóvá teszi. Ezek közé tartozik minden olyan tequila, amire nincs ráírva, hogy „100% de agave”.
Tessék megvenni pl. egy El Jimador 100% de agave tequilát (a pincértől ne tessék kérni, mert engem eddig rendre átvernek), aztán meg tetszenek lepődni, hogy legalább olyan iható, mint pl. az árából (kb. 5000 Ft) vásárolható whiskyk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!