Hát mert a jóféle italoknak van egy szertartásuk. Azt nem tudom mikor és miért találták ki, lehet épp ez volt kéznél. :D De ezek nélkül eléggé kevesen innák szívesen. Plusz növeli a népszerűséget. Az abszintban is a szertartás a poén, itt is. :D
Amúgy pl. a gold tequilát naranccsal és fahéjjal isszák. De hátha valaki tudja! :O Kíváncsi vagyok én is. :D
2011. ápr. 8. 23:41
2/17 anonim válasza:
Szerintem is azért jó, mert ilyen "szertartásosan" kell inni. Anélkül csak egy sima pia lenne.
2011. ápr. 8. 23:58
3/17 anonim válasza:
Nem érzed tőle a tömény pia ízét, illetve egy kicsit javítja az utóízt.
Eleve az ilyen gyorsan ledöntött feleseknél az "ízélmény" kihagyása, elnyomása szempont.
Mielőtt nagyon tiltakoznál, gondolj bele, értékes vagy ízletes italt nem iszol így, nem hajtod fel egyszerre. Pl. whiskey, likőrök
2011. ápr. 9. 01:15
4/17 anonim válasza:
Mármint ez az eredet... a szertartás fontsságát, meg az utána kitalált ivós játékok népszerűségét nem tagadom :))
2011. ápr. 9. 01:16
5/17 anonim válasza:
sztem fölös rongyrázás az ilyesmi....ez a gyakorlat egyértelműen a sznoboktól terjedt el, a gazdagoktól, aztán átvette a köznép is, hogy a pénzeseket utánozzák....divat, semmi több
2011. ápr. 20. 16:05
6/17 anonim válasza:
Én imádom a tequilát sztem ez azért van mert a tequilának önmagában rohadt szar íze van :D És a só+citrom kombó elveszi az ízét. Meg szertartása is van tök jó :D
17/F
2011. ápr. 20. 16:45
7/17 anonim válasza:
Egyébként nem limeal isszuk hanem citrommal :P Nem ugyanaz a citromnak sokkal erősebb íze van :P
2011. ápr. 20. 16:47
8/17 anonim válasza:
Mert a magyarok ilyen bénák. Mexikóban nem így isszák, hanem tisztán magában. Ez csak valami idióta európai szokás. Ha így innád náluk, kiröhögnének. Egy bártender...
2011. ápr. 20. 20:28
9/17 anonim válasza:
Mert szar ize va, es ez elveszi az izet. Lehet bemagyarazni, hogy nem is, de ha jo ize lenne alapbol, nem igy innak.
2011. ápr. 21. 01:39
10/17 LeeWie válasza:
Én nem így iszom. És szerintem nicns szar íze, csak jól be kell hűteni. Házibuliba mindig elfelejtik hozzávenni a citromot, és simán is meg lehet inni. A én módszerem: Citromot a kézfejemre "kenem", rá a sót lenyalom, megiszom. A citromot meg megeszi aki akarja :D Én így csinálom. De midnenki ahogy neki jól esik. És mellesleg "sófüggő" vagyok, szóval nekem ez bónusz :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!