A helyemben megbosszulnád ezt a dögöt?
Figyelt kérdés
Már 2 ember tanácsát is kikértem, ők azt mondták, ne tegyem. A helyzet az, hogy volt egy barátnőm, aki lefeküdt a volt barátommal, amíg együtt voltunk. Nagyon piszkálja a csőröm, mert csak másfél év után derült ki, nem is ú mondta el, és belegondolok, hogy én mennyi mindent megtettem érte, és ő mivel hálálta meg. Tehát megkért, hogy vegyek neki egy jegyet egy drága előadásra. Természetesen a pénzt odaadná, csak nekem kéne megvennem a jegyet. Arra gondoltam, hogy valahogy megrongálnám a jegyet, hogy ne tudjon bemenni. Nagyon kicsinyes ötlet? Ha igen, hogy álljak bosszút? Vagy hagyjam?2011. ápr. 8. 19:31
11/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: haha, ez nem rossz ötlet:D
2011. ápr. 8. 20:22
12/17 anonim válasza:
En azon vagyok meglepodve, hogy szoba allsz vele es meg jegyet is veszel neki. En nem tennek neki keresztbe, de mindenkeppen megszakitanam vele a kapcsolatot. Hogy tud a szemedbe nezni es meg kerni is valamit?
13/17 anonim válasza:
Ez csak úgy jó, hogy amikor megtörténik ott vagy és te bemész ő meg kint marad, és úgy nézel rá egy aljas vigyorral, hogy rájöjjön belőle, hogy te voltál.
14/17 anonim válasza:
vedd meg neki a jegyet, de utána mondd el neki hogy tudod h lefeküdtek és hogy a részedről ennyi.
15/17 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy tudom. Barátok már nem vagyunk, csak amolyan ismerősök, 3 hetente kb. elbeszélgetünk felszínes dolgokról. Különösebben nem keressük egymás társaságát. A baj, hogy én nem megyek arra az előadásra.
2011. ápr. 9. 08:07
16/17 anonim válasza:
Ugyanmár, legyen benned egy kis büszkeség! Az én barátnőm is rámászott a páromra az első adandó alkalommal, amikor nem mentem velük bulizni. A párom azonnal bevallotta, én nem kívánom senkinek azt az érzést, amikor egyszerre kell csalódnod egy jó barátban, és a párodban/szerelmedben is. A páromnak megtudtam bocsátani egy idő után, bár még mindig iszonyatosan fáj, hogy képes volt pont egy számomra fontos emberrel ezt megtenni. Ez egy örök seb marad valahol legbelül, de a csaj addig örüljön, amíg nem kerül a szemem elé. Képtelen lennék még ránézni is úgy, hogy tudom képes volt ilyen szinten hátba támadni. Az ilyet SOHA többé nem lehet barátnak nevezni szerintem, és addig jó, amíg nem kerülünk egy társaságba, mert egy bájvigyor kéne és orrba vágnám. Én biztos hogy nem vennék neki semmiféle jegyet, mégcsak nem is beszélnék vele. Nehogy már még én tegyek neki szívességet...
17/17 anonim válasza:
Én se állnék vele szóba! ha hívna kinyomnám a telefont! Szerintem ez sokkal nagyobb büntetés, és ez idegesítené is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!