Már 2 ember tanácsát is kikértem, ők azt mondták, ne tegyem. A helyzet az, hogy volt egy barátnőm, aki lefeküdt a volt barátommal, amíg együtt voltunk. Nagyon piszkálja a csőröm, mert csak másfél év után derült ki, nem is ú mondta el, és belegondolok, hogy én mennyi mindent megtettem érte, és ő mivel hálálta meg. Tehát megkért, hogy vegyek neki egy jegyet egy drága előadásra. Természetesen a pénzt odaadná, csak nekem kéne megvennem a jegyet. Arra gondoltam, hogy valahogy megrongálnám a jegyet, hogy ne tudjon bemenni. Nagyon kicsinyes ötlet? Ha igen, hogy álljak bosszút? Vagy hagyjam?
Mit is énekel a Heavy Troopers? "What comes around, comes around". Azaz amit te okozol másnak, az visszajön rád. Ez kérlekszépen tiszta karma. Mitől lenne ez kicsinyes?
2011. ápr. 8. 19:33
2/17 anonim válasza:
Tényleg nagyon kicsinyes.
Inkább azt mondanám neki, hogy bocs, de más dolgom van.
2011. ápr. 8. 19:34
3/17 anonim válasza:
Szerintem se tedd. Ha még van rá lehetőség, utasítsd el, mondd meg neki hogy vegye meg magának. Mit vár el ezek után? Hogy puszipajtások legyetek? Inkább vágd a képébe hogy mekkora egy ....fej. Vagy verd orrba:D Én az utóbbi lehetőséget választanám. Mindenesetre ez gyerekes megoldás volna. Ne tedd.
2011. ápr. 8. 19:37
4/17 A kérdező kommentje:
A jegyet mindenképpen megveszem, mert megígértem. Tartom a szavam. Első: de ha én most megbosszulom, rossz lesz a karmám, és visszakapom a bosszút, érted?:D
2011. ápr. 8. 19:37
5/17 anonim válasza:
Nem-nem, úgy értettem, hogyha ő keresztbe tesz neked, visszakapja ezt tőled igen hamar (tőled függ, hogy mennyire). Ez a karma.
Kicsinyes az lenne, ha a kék-zöld három árnyalatát vernéd rá. Hidd el, vannak olyan pasasok, akik nem egyszerűen megverik a barátnőiket, hanem egészen új formába kalapálják, ha kell...
2011. ápr. 8. 19:39
6/17 anonim válasza:
Szard le, annyi nő van még!
Ebből is tanultál.
2011. ápr. 8. 19:43
7/17 anonim válasza:
Amúgymeg ha ennyire meg akarod bosszulni, akkor egyszerűen rakd el a pénzét, és mond azt, hogy ellopták a zsebedből...
2011. ápr. 8. 19:45
8/17 anonim válasza:
Mellesleg miből gondolod, hogy tényleg lefeküdt mással?
Ő mondta? Vagy bevallotta? Mert akár kamu is lehet..
2011. ápr. 8. 19:46
9/17 A kérdező kommentje:
Bevallotta a volt barátom, hogy lefeküdtek, aztán megkérdeztem ezt a ribancot, és bevallotta, hogy igaz.
2011. ápr. 8. 19:55
10/17 anonim válasza:
én a helyedbe nem venném meg a jegyet,és az utolsó pillanatba szólnék neki amikor már ő se tudja ,h " bocs,de dolgom volt"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!