Tegnap este moziba voltam egy barátnőmmel.és mikor jöttünk ki,láttam hogy a sulinkból egy cigány csajt,a többi cigány veri,meg rugdossa. Közbe olyanokat kiabáltak neki h méltatlan h a családjukba tartozzon,meg h egy büdös k.urva. A csaj akit vertek a suli kitünő tanulója,minden versenyre őt szokták küldeni,mert többnyire benn van az első 5be.
Miért, a magyarok között nem szokott konfliktus lenni? Ki tudja, min vesztek össze. Közöttük is épp úgy lehet balhé.
2011. ápr. 3. 10:10
2/11 A kérdező kommentje:
Nekem ugy tünt h azért verik,mert a csaj okos,és nem viselkedik cigányosan. Én azt hittem h a romák örülnek ha vki tanult közülük.
2011. ápr. 3. 10:11
3/11 anonim válasza:
Biztosan nem azért verték,mert okos. Lehet,hogy megsértette a többieket,de bármi más oka is lehetett. Gondolom,ő sem tűrte szótlanul.
2011. ápr. 3. 10:15
4/11 A kérdező kommentje:
hát a csaj nem ütött vissza,csak fetrengett a földön meg sírt h hagyják békén,és ne bántsák. Tök durva volt
2011. ápr. 3. 10:17
5/11 anonim válasza:
hátde remélem közbeléptél vagy rendőrt hívtál -.-
2011. ápr. 3. 10:22
6/11 anonim válasza:
Nem hinném, hogy kimondottan azért verték volna, mert okos, de az már benne lehetett a pakliban, hogy szúrta a szemüket, hogy a lány nem olyan, mint ők. Egyrészt ebben lehetett egy nagy adag irigység, féltékenység, másrészt lenézés is, mert nyilván aki verte a lányt, az más értékrend szerint ítéli meg, hogy mi a jó és mi a rossz: számára nem érték a tudás (legalább is az iskolában megszerzett tudás), ezért meg akarta leckéztetni azt, aki ilyen nyíltan kilóg a sorból. Elég szomorú, de sajnos ez szintén nem egyedi jelenség, csak talán más körökben kevésbé feltűnő.
2011. ápr. 3. 10:24
7/11 A kérdező kommentje:
nem mertünk közbe avatkozni,mert hátha minket is megtámadnak
2011. ápr. 3. 10:28
8/11 anonim válasza:
Nekem az volt az első gondolatom, hogy épp azért verték, mert okos és tanul(t)...
2011. ápr. 3. 10:43
9/11 anonim válasza:
Ha ilyeneket kiabáltak neki, hogy "büdös k..va" meg "nem vagy közénk való", akkor szerintem valakivel félreléphetett. Sajnos a cigányoknál megvan ez a hülye, primitív gondolkodás, hogy egy férfi bármennyi nővel enyeleghet, még ha felesége van, akkor is, nem tekintik bűnnek. De ha egy asszony akárcsak ránéz egy másik férfira, már megszólják, és kiutálják. "Kérni szabad, adni nem muszáj". Ez a hülye mondás a mérvadójuk, azaz ha történik egy félrelépés, ott sohasem a férfi a hibás (hiába ő b...szta meg), hanem az asszony, mert ő adta magát oda.
Szerintem ilyen oka lehetett, hogy megverték.
2011. ápr. 16. 19:59
10/11 anonim válasza:
vagy megbecsülik, és istenítik a romák, azokat akik kiemelkedtek, vagy pont ellenkezőleg kiutasítják őket. Sokszor pont azoknak a romáknak a legrosszabb a helyzete, akik ki tudtak emelkedni. Nem tartoznak se ide se oda. A putris ciányokhoz már nem tartoznak, de a átlag középosztálybeli magyarokhoz sem, mivel tudjuk milyen erős nálunk a rasszizmus. Egyébként meg ugyanúgy veri a roma a romát, mint ahogy a magyar a magyart, nincsen ebben semmi meglepő önmagában. De bővebben kifejtve elég szomorú eset.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!