Nem tudok lerázni egy cigányt! Állandóan írogat nekem myvipen, amikor meg köszön az utcán elfordítom a fejemet! Nekem nem egy cigány pasi az álmom!! Nem fog megtámadni az utcán, mert nem akarok járni vele? Félek egyedül kimenni az utcára!
Próbáltad már vele megbeszélni? Ha szépen értelmesen és persze kedvesen elmondod neki, hogy ne haragudjon, de nem szeretnél járni vele (és lehetőleg ne azzal érvelj, h mert sötét a bőre) Szerintem megérti, mint bárki más.
Nagyon sajnáld, és légy nagyon kedves, mert ha megbántod, akkor lehet, hogy megtámad, de ha kedvesen viselkedsz, nem fog bántani, sőt, talán még össze is barátkoztok.
Hát a szitu eléggé húzós és sajnálom, hogy részese vagy.
Nem tudom, mennyire értelmes az illetö, de én nem igazán tartom jó ötletnek egy beszélgetés kezdeményezését. Kiszámíthatatlanok és a legtöbbjük veszélyessé válhat, ha kikosarazzák öket. Mindamellet ha próbálsz kedvesen nemet mondani akkor lehet, hogy a hatás az ellenkezöje lesz. - "Odagyütt hozzám. Gádzsó vagyok nála." :-D
Talán tényleg a legjobb lenne figyelmen kívül hagyni és többedmagaddal az utcára menni. Egyszer majd csak észreveszi magát.
12:40 vok
Gázpisztoly - Nekem van egy Walther P22-m. Viszonylag kicsi és baromi nagyot szól. Pesten szükségem volt rá, mert nem egyszer ki akartak rabolni. Miután megvettem, sosem kellett használnom, elég volt csak félretolni a ruházatot ami takarta. :-D
Ami viszont ellene szólhat az az ára, fegyverviselési engedély nélkül nem hordhatod. És nem foghatod rá valakire, csak ha már tényleg támad. Ja, és sosem tudni, hogy nála nem-e van egy igazi!
Mindenesetre jó ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!