Zavar a csámcsogás. Ezzel csak én vagyok így?
WáÁááÁáá!Nem vagy egyedül!:D Én is hülyét kapok tőle... mikor valaki nyámmog,te jó ég. A legdurvább,mikor valaki pl.szemben ül veled a buszon/vonaton és átszellemült arccal iszonyat hangosan csámcsogva rágózik,meg pukkasztgatja...
Igazából én minden "testi hangra" allergiás vagyok. A szipogásra, de nem akkor mikor valaki allergiás/meg van fázva és ilyen kis piciket szipkál,hanem mikor normál állapotában van, és így izomból szívja fel a ta.nyát...
Továbbá ha valaki szívja a fogát:D Ó te jó ég....
most úgy felidegesítettem magam:D
2ik válaszoló vagyok: hazudok,mert a büfi vagy a puki pl egyáltalán nem zavar:D
19L
Na én is megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok túlérzékeny.
De kifejezetten irritál, ha valaki úgy rágózik, hogy közben csámcsog, de az is ha látom a rágót a szájában, mert rágás közben nyitva tartja...
Én is utálom!
Apám, mikor részeg, két pofára tömi a kaját, csámcsog, fuldokló hangot ad ki, már csuklik is közben... (nála még az is idegesít, hogy magában morog, hümmög, beszél, de jó hangosan...)
Osztálytársam a másik fele... eszi a szendvicsét, csámcsog és fújtat közben, olyan kiidegelő!
Ami még iszonyatosan irritál, ha valaki szívja az orrát, na abba én bele tudnék halni! Nem egy osztálytáram csinálja, van aki pedig olyan (bocsi) turhás szívást csinál, ááá....
az én szobatársam koleszban szintén zenész.
ha elkezd enni már megyek is ki a szobából , borzalmas, nyammog , de mindig . nem tudom a nője hogy tudja elviselni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!