Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki merne ezzel vitatkozni?

Ki merne ezzel vitatkozni?

Figyelt kérdés

Puszta tények, az igazság, a fájdalom, de így van!

[link]

2011. okt. 14. 21:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nem bisztos,

szlovákiában most is maguk alatt vágják a fát, lehet h kicsapják az országot az eu-ból

2011. okt. 14. 23:10
 2/11 yuda ***** válasza:

Én merek:

Úgy általában van problámám az általában, általános szavakkal, statisztikákkal.

Az világos, hogy mindenkit nem kérdezhetnek meg mindenről, de igazából olyan hogy átlag nincs, ha belegondolsz.

Téged megkérdeztek, vagy engem?

Engem biztos nem!

Ez pont olyan, mint az átlag fizetést kihozzák 200 ezerre, de ott tévednek, hogy van egy kisebbség, aki több százat, több milliót keres havonta, a többség 100-at ha eléri, de mégis ebből vonják az átlagot :)

Gondolkodj el ezen!

Nincs olyan, hogy átlag, mert szükségszerűen igazságtalan, és téves adatok születnek.

2011. okt. 15. 08:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Amúgy sem lehet kijelenteni ezek alapján, hogy Magyarország a LEG, mivel ez a felmérés csak az OECD országokra vonatkozik.
2011. okt. 15. 09:10
 4/11 anonim ***** válasza:

sajnálom, ha te így érzel.

én k.rva boldog vagyok.

2011. okt. 15. 16:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Oh my happy day :D
2011. okt. 15. 17:12
 6/11 A kérdező kommentje:
16.40-nek! Szerencsés vagy, ha boldognak érzed magad. Vagy szerelmes vagy és rózsaszín ködben úszol, vagy a szüleid tartanak el és nincsenek mindennapi gondjaid. Majd ha három gyerekkel fagyoskodnál egy albérletben, vagy rettegned kellene a végrehajtótól, esetleg nem tudnád etetni a gyerekeidet, elveszítenéd a munkád, vagy annak elvesztésétől kellene rettegned lehet, hogy te is a nagy többséghez tartoznál. Én is boldognak mondhatom magam, ám a körülöttem lévő iszonyatos szegénység, bizonytalanság és mindennapi terror elkeserít.
2011. okt. 15. 19:06
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez így van, most nem megyek bele, hogy nincs munkám, és el kell adnom a lakásom a felét, stb. De a magyar mindig többre vágyik, de nem tesz érte semmit, csak panaszkodik, soha semmivel nem elégedett, de változtatni nem akar, a szegénységre hivatkozik, pedig hazánk még mindig tejjel mézzel folyó Kánaán, csak nem vesszük észre, mert mi többre vágyunk. Ha elmennének egy pici bennszülött törzshöz megvizsgálni őket, higgyétek el ők lennének a világ legboldogabb emberei.

Tennünk kell érte hogy jobb legyen nekünk, ezért van pont ma a Világforradalom napja.

2011. okt. 16. 00:19
 8/11 A kérdező kommentje:
0019-es! Elég butaságot mondtál. Még, hogy a magyar nem tesz semmit azért, hogy boldoguljon?! Ez merő hazugság. Évszázadok óta csak küzdünk hol ezért, hol azért az árral szemben. Mit gondolsz? Miért maradt meg a magyar a mai napig? Hát ezért. Mert okos, szorgalmas, küzdeni képes nép.De naponta ezer akadállyal kell szembesülnie. Utóbbi időben is minden arra irányul a politikai részéről is, hogy ellehetetlenítsék, megalázzák, meggyalázzák a dolgozni akaró és boldogulni vágyó magyar embert. Mellesleg: te mit teszel azért, hogy el ne ússzon a fél házad?!
2011. okt. 16. 12:47
 9/11 anonim ***** válasza:

"16.40-nek! Szerencsés vagy, ha boldognak érzed magad. Vagy szerelmes vagy és rózsaszín ködben úszol, vagy a szüleid tartanak el és nincsenek mindennapi gondjaid."

jajj de pesszimista valaki. eléggé melléfogtál mind a kettővel. lehet valaki boldog a hétköznapi bajokkal együtt.

2011. okt. 16. 13:53
 10/11 A kérdező kommentje:
Szerintem is! De azért ajánlom, bátran vedd a nyakadba a mások bajait is, ha ilyen erős, optimista, elégedett csaj vagy! Nem jellemző rám a pesszimizmus, de azért látom, miként zajlanak itt a dolgok. Te - gondolom - homokba dugod a fejed.
2011. okt. 16. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!