Ki merne ezzel vitatkozni?
nem bisztos,
szlovákiában most is maguk alatt vágják a fát, lehet h kicsapják az országot az eu-ból
Én merek:
Úgy általában van problámám az általában, általános szavakkal, statisztikákkal.
Az világos, hogy mindenkit nem kérdezhetnek meg mindenről, de igazából olyan hogy átlag nincs, ha belegondolsz.
Téged megkérdeztek, vagy engem?
Engem biztos nem!
Ez pont olyan, mint az átlag fizetést kihozzák 200 ezerre, de ott tévednek, hogy van egy kisebbség, aki több százat, több milliót keres havonta, a többség 100-at ha eléri, de mégis ebből vonják az átlagot :)
Gondolkodj el ezen!
Nincs olyan, hogy átlag, mert szükségszerűen igazságtalan, és téves adatok születnek.
sajnálom, ha te így érzel.
én k.rva boldog vagyok.
Ez így van, most nem megyek bele, hogy nincs munkám, és el kell adnom a lakásom a felét, stb. De a magyar mindig többre vágyik, de nem tesz érte semmit, csak panaszkodik, soha semmivel nem elégedett, de változtatni nem akar, a szegénységre hivatkozik, pedig hazánk még mindig tejjel mézzel folyó Kánaán, csak nem vesszük észre, mert mi többre vágyunk. Ha elmennének egy pici bennszülött törzshöz megvizsgálni őket, higgyétek el ők lennének a világ legboldogabb emberei.
Tennünk kell érte hogy jobb legyen nekünk, ezért van pont ma a Világforradalom napja.
"16.40-nek! Szerencsés vagy, ha boldognak érzed magad. Vagy szerelmes vagy és rózsaszín ködben úszol, vagy a szüleid tartanak el és nincsenek mindennapi gondjaid."
jajj de pesszimista valaki. eléggé melléfogtál mind a kettővel. lehet valaki boldog a hétköznapi bajokkal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!