Nem csak én vagyok ezzel így? Más is érez hasonlót?
Figyelt kérdés
Annyira egyedül érzem magam, nincs senki akivel beszélhetnék, családom nem kíváncsi rám, már tényleg nem bírom idegileg ezt az egészet. :(2011. okt. 30. 01:38
1/4 anonim válasza:
Sajnos én is voltam ilyen helyzetben, de hidd el ki lehet belőle lábalni. Sokat segítene ha tudnám hány éves vagy és milyen nemű. Úgy könnyebben adhatok tanácsot.
2/4 anonim válasza:
Beszélj meg közös programokat ismerőseiddel,menjetek el valahova.
3/4 A kérdező kommentje:
Nincsenek barátaim. 23/L
2011. okt. 30. 13:39
4/4 anonim válasza:
Ha lány vagy, akkor bocsi hogy ezt mondom de neked könnyebben fog menni az ismerkedés! Menj el szórakozni valahová ahol sok ember van. Ez alatt nem feltétlenül diszkót értek. Ha van munkahelyed próbálj ott kicsit közelebb kerülni a munkatársaidhoz. Ne félj megmutatni magad emberek között, legyen magabiztos a kisugárzásod, úgy könnyebb megismerni embereket. Lehet h azzal kötsz életre szóló barátságot, akit egy kávézóban ismertél meg. :) Nem kell félned, el fog múlni ez a dolog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!