Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Zavar a csámcsogás. Ezzel...

Zavar a csámcsogás. Ezzel csak én vagyok így?

Figyelt kérdés
Úgy utálom amikor valaki csámcsog,fújtat.Falra tudnék mászni tőle.Meg amikor teli szájjal beszél és alig van 1-2 falat a szájában,de cseszik lenyelni csak mondja a magáét.Wááááá.
2011. ápr. 1. 16:50
1 2
 11/16 anonim válasza:
93%
Engem is zavar,de nagyon. Most is az ebéd elől menekültem be a szobába az után hogy bekapkodtam gyorsan mindent mert nem akartam hallgatni a mamámat aki az ecetes salátát szürcsölgette, nyammogta:D Azért írtam be a keresőbe, hogy hátha kiderül , hogy ez egy betegség vagy fóbia vagy ilyesmi:D de úgy látszik nem csak én vagyok ezzel így, és ez megnyugtat de azon nem változtat hogy nagyon idegesít az összes ebédnél ez van hogy inkább nagyon keveset eszem és nagyon gyorsan hogy felállhassak és elmehessek, de ha ebédelni nem ülnék a többiekkel le, akkor meg vérig sértődne a mamám és nem tudnám neki megmagyarázni hogy már gyerekkorom óta idegesít ahogy esznek:S De eltelik még pár év és olyan háklis leszek hogy nem leszek hajlandó senkivel együtt enni. Az mondjuk furcsa hogy a barátom kajálása nem készít ki pedig ő is kiad idegesítő hangokat, lehet még a hormonok miatt van aztán később majd az övé is idegesíteni fog:D
2013. jún. 3. 12:55
 12/16 anonim válasza:
100%
Ezzel nem lehet mit csonálni, a szüleim és a tesóm nem értik meg, hogy megőrjít ez a hang és ha megkérem nagyon szépen valamelyiküket, hogy ne csámcsogjon éppen annyira megharagszik, mintha én direkt lennék ilyen és szándékosan kötekednék. Általában ennek az a vége, hogy elmegyek.
2014. jan. 25. 22:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
az en szobatarsam is epp most csamcsog a kur va anyat mar mindjart ki ba xom ugy idegesit
2015. jún. 23. 21:22
 14/16 Petra Kissová válasza:
Sziasztok! Engem is irritalnak ezek a dolgok. Csámcsogás, szuszogás...és tökmag evés, na ne tudjátok meg
2016. aug. 24. 10:05
 15/16 anonim válasza:
0%
Wááááááá! Huh... Én meg attól mászok falra ha valaki azt mondja egyfolytába hogy WÁÁÁÁÁÁÁ... Huh....
2016. okt. 20. 06:11
 16/16 anonim válasza:

Én is így vagyok vele 😩

Én attól vagyok ki amikor az apukám furán "csámcsog" ilyen kattogó hanggal xD

Undi 🤢😲

2018. jún. 27. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!