Stohl 2 év 4 hónap leöltendőt kapott. Mit szóltok hozzá?
13:47
azért ezt a hozzáállást nem szeretem, hiszen oké, bűnös, csinált valamit, na de ennek mi köze van ahhoz, hogy ő éppen milyen színész vagy milyen tv-s személyiség? ha jól tudom, jelenleg is van valami műsora ... szal sztem nem kéne ezeket összemosni
Én joghallagatóként azt mondom semmi különös nincs az egészben. Egyébként is fellebbeznek, tehát még másodfokon változhat.Ennél sokkal súlyosabb esetek is vannak, és erre a jelenségre, hogy mindenki szidja,mindenki anyázik elég egyszerű pszihológiai válasz van,mint a Gyurcsány effektusra is. Aki ismert,akihez párosul egy kép azt a társadalom mindig sokkal jobban elítéli, mert van kihez kötnie az adott "rosszat".
Egy átlag ember életében elkövet egy csomó szabálysértést, sőt az emberek nagy része nem tagadná ki a gyerekét,családtagját csak mert részegen verekedett vagy éppen beszívva vezetett.
Az egy dolog, hogy elkövetett ezt azt,de nem szeretem az ilyen középkori gondolkodást.
Paris Hilton is bement, de szinte rögtön ki is jött.
Ha nem mentik fel akkor Stohl is nagy csinnadrattával bemegy, lesznek Stohl a börtönben "Való Világ" műsorok, Stohl reggelije, Stohl ágya, Stohl cellatársa (ha nem egyedül lesz tv-vel, minibárral), megbánás, jajajaj, aztán pár nap-hét múlva kijön, ír egy könyvet, kap egy műsort a börtönökről és elárverezik a bilincset ami rajta volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!