Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A rockerekről és a skinhead-ek...

A rockerekről és a skinhead-ekről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Szerintem mindegyik csövesnek néz ki mint egy szörny úgy néznek ki a skinhead-ek meg mint valami ufók. Nem is ide valóak , szerintetek más országok tudják ezt hogy a Magyaroknál ez a divat ? Mert a skinhead-ek és a rockerek le égetnek minket szó szerint nem ??? Most 1 külföldi ember túristaként el jön MO-ra és meg lát 1-2 ilyen alakot a véleménye mi lessz szerintetek ? Tudom hogy 1 ember véleménye 1 országról semmit nem ér de ez akkoris förtelem ami itt történik ebbe az országba. Lehet oltani meg a moderátornak írni... Hogy töröljék de ez az igazság !
2011. márc. 28. 22:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
72%
Te biztos cigány lehetsz, kérdező. Vagy embergyűlölő.
2012. jan. 19. 04:54
 72/86 anonim ***** válasza:
77%

"A rockerek egy egyszerű kérdésre sem bírnak válaszolni. Modortalanok. Írni se, olvasni se tudnak. Aki rocker vagy szkinhead, az mind divatból teszi."

Na elmehetsz te oda ahova én gondolom...Az írásról se papolj, mert nálad is van ám hiba!

2012. jan. 19. 10:26
 73/86 anonim ***** válasza:

Sonata90

akkor ismersz engem , az biztos!

2012. jan. 19. 11:41
 74/86 anonim ***** válasza:

Sonata90

"akkor ismersz engem , az biztos!"

kipihenten , már látom az idézőjelet , írásodban.

feleslegesen írtam , amit írtam.

2012. jan. 19. 19:29
 75/86 anonim válasza:
85%

Kedves kérdező le merem fogadni, hogy azt sem, tudod mit beszélsz az IQ-d egyenlő a nullával :D

A Rockerek sem egyformák.

Vannak durvábbak akik keményen drogoznak és isznak.

De vannak olyanok is akik nem drogoznak és nem is isznak..Személyfüggő.

A Rockban az a legfontosabb, hogy legyünk önmagunk és ne próbáljunk olyanoknak lenni mint amilyenek valójában nem vagyunk, és ne adjuk fel az álmainkat és a hitünket csak azért mert valakinek nem tetszik, én felnézek rájuk.Mert ők nem félnek megmondani a véleményüket ország világ előtt nem hagyják, hogy befolyásolják őket a média és nem csinál belőlük a tv olyan szemetet mint mondjuk Justin Bieberből.Ők tényleg tudják mi a zene és, hogyan kell zenélni.Minden elismerésem az övék és a régi ZENÉSZEKÉ mint mondjuk Mozart és Beethoven.

Na meg az ápolatlanság elítélés...

Ismétlem ez is személy függő...Csak mert egy koncert után kiizzadnak meg minden az nem azt jelenti, hogy valójában nem is fürdenek...Ez is egy olyan elítélés amit már megint kitaláltak a hülye gyerekek és elterjesztették.

Miért a diszkós lányok, fiúk nem izzadnak ki egy-egy parti után és nem isszák le magukat a sárgaföldig?

2012. márc. 25. 13:11
 76/86 anonim válasza:
83%

utolsó hozzászólónak adom amit írt :D

kedves kérdező,szörnyen primitív ember lehetsz..büdösek a rockerek?..mert a pávák,meg az emósok,meg a punkok nem lehetnek büdösek?ha nem fürdesz büdös vagy o_o

ez nem attól függ hogy milyen zenét szeret az ember..meg hogy úgy néznek ki mint egy szörny..szerintem bármelyik rocker ápoltabb mint te ahogy reggel fölkelsz..senki se tökéletes,mindenkinek vannak rossz napjai amikor nem pont tökéletesen néz ki..

Ja és még valami..Az igazság nem az amit te rasszista módon leírtál,hanem pont a magadfajta emberek hoznak szégyent az országra..Még hogy szégyenek a rockerek..más országba nincsenek vagy mi?

olyan tudatlan vagy hogy az már fáj..Ja és most éppenséggel nem ez a divat,hanem a mellkidobós kacsaszáju pucsitós tükörbefotózgatós lánykák a divatosak,akikbe már több kukac járt 14 évesen mint egy almában.

Majd ha te annyit elérsz mint egyes rockzenész emberek,akkor mondhatsz véleményt,addig meg shut up!.-.-

2012. márc. 25. 13:41
 77/86 anonim ***** válasza:
77%

Kedves Kérdező, Te sem vagy eleresztve, ami a helyesírást és a szövegértelmezést illeti. Ráadásul meglehetősen szűk a látóköröd, hiszen más országokban is vannak rockerek! Jártam Olaszországban, Ausztriában, Franciaországban, és mindenütt találkoztam rockerekkel. Norvégiában is voltam fél évig, ott szinte mindenki rocker! :D

Aki egy kicsit is nyitott a világra, az tudja, hogy minden országban van diszkós, rocker, rapper stb.

26/L

2012. ápr. 12. 10:55
 78/86 anonim ***** válasza:
80%
Na te szerencsétlen kérdező. akkor te vagy az ország szégyene, műveletlen senki! ufyanis, Svédország, Norvégia és ezek az országok népe majd mind rocker-metálos. ÉS LÁM! a legműveltebb emberekhez sorolják be, közvéleménykutatás szerint ők a legelégedettebbek az életükkel, mert úgy élnek ahogy ők akarnak és nem a média /nem fürdésről van szó te idi*ta./ azok a leglégedetlenebbek, és ország szégyene, mint te te stílustalan vagy és még magad helyezed előnybe tőlünk rockerektől. ha-ha. lefogadom egy diplomád sincs. nekem és arocker haverjaimnak minimum a 2 diploma, és aez az átlag drága. bizony-bizony. ezt benézted. ja és lány vagyok 21. pá.
2012. jún. 2. 10:49
 79/86 anonim válasza:
KÉRDEZŐ!FOGALMAD SINCS HOGY MIAZA ROCKER VAGY SKINHEAD!TE BIZTOS EGY BÜDÖS KIS 20-30 IQ-S CIGÁNY VAGY AKI 6-SZOR BÜDÖSEBB MINT 1 ROCKER.....MIÉRT NÉZNEK KI HÜLYÉN IGY SZERETNEK ÖLTÖZNI MI A BAJOD VELE?AM TE MIKET BESZTÉLSZ ITT HOGY EZ A DIVAT?NAGYONIS KEVÉS A SKIN ÉS A ROCKER A CIGÁNYOK ÉS RAPPEK ARÁNYÁHOZ SAJNOS...HA SKINBŐL SOK LENNE AKKOR LENNE REND ITT TE CIGÁNYPÁRTI SZAR!AM MEG MÁS ORSZÁGBA IS VANNAK NEM ÉRTEM H MIKET BESÉZLSZ HOGYHA JÖNNEK A TURISTÁK MIT GONDOLNAK.. AM AZA FÖRTELEM HOGY ENYI A CIGÁNY ÉS KEVÉS A SKIN...TE MEG FOGJ EGY STUKKERT ÉS LŐDD FEJBE MAGAD DE ELÖTTE A RÓZSAFÜZÉRT AKASZD LE ! ;))
2012. nov. 1. 22:07
 80/86 anonim válasza:
Auswitzba veled te körbemetélt abortusz maradvány!
2012. nov. 1. 22:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!