A rockerekről és a skinhead-ekről mit gondoltok?
Bocs, hogy ezt mondom, de TE nem jársz nyitott szemmel. És kérlek ne büdös rockerezz le. A skinheadeket inkább a rasszizmus jellemezi, mint a zene. Máshol is van bőven hidd el.
A rockerek közül meg nem mindegyik olyan, mint egy büdös csöves akit legszívesebben felrúgnál. Ismerek olyat aki egy teljesen normális jó fej, vicces srác (és egyáltalán nem büdös), csak éppen hosszú haja van, bakancsban és terepszínű nadrágban járkál. Fel se lehetne ismerni, hogy rocker, ha nem látszana a ruháján. De van bőven olyan rocker aki felér egy utcai csövessel. Azokat én sem szeretem, de azokból is sokkal több van Amerikában.
Egyébként én is rockot hallgatok, de nem öltözök úgy, mert én normális ruhákat akarok hordani, de ettől azért nem köpök le egy emost, mert úgy öltözik és ápolja magát, ahogy ő akarja. Pedig van egy-kettő aki tényleg undorító (tisztelet a kivételnek).
a rockerek nem büdösek, inkább aki így általánosít, az menjen szexelni sp-vel,vagy a romákkal..a skinheadek legalább próbálják pucolni a népet.
s z á n a l m a s .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!