A rockerekről és a skinhead-ekről mit gondoltok?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Boruljatok egymás nyakába ezzel a kérdezővel, kb. egy szinten vagytok.
Nos, kérdező. Közülünk te vagy az, aki beszűkült látásmóddal rendelkezik. ( Meg az is, aki pampog a magyarságról, de egy mondatot nem tud leírni helyesen). Kezdjük ott, hogy a nemem szerint nő vagyok, belsőleg rocker. Sosem voltam igénytelen, mindig kínosan ügyeltem arra, hogy jól nézzek ki. Naponta fürdöm, használok dezodort. Szemeket becsukni, most jön a meglepiiiiii ---> Meg nem állapítanád, hogy rocker vagyok. Nőies ruhákban járok, magassarkút hordok, szépen és kulturáltan beszélek, mosom a fogaimat, borotválkozom. 12 éves korom óta "ezt" a zenét hallgatom, és elhiheted, hogy sok évvel meghaladtam ezt a kort, már növöm ki.
Nos, nem értem, hogy mi a problémád. Komolyan. Azt hiszed, ha eljönnek szerény kis hazánkba, akkor az turisták azt fogják nézni, hogy mennyi rocker van Magyarországon ? Ha te elmész külföldre, akkor te azt keresed, hogy ott mennyi van ? Elhiheted, hogy magasról lekakikják, jobban érdekli őket a Halászbástya meg a Visegrádi vár.
Na, csókoltatlak.
Ja, még valami.
Ha így viszonyultok a kérdezőhöz, ilyen jelzőket használtok rá és ebben a hangnemben, akkor talán van alapja a kérdésének. Részben. Kicsit...
Tudni kéne normális, embeir módon lerendezni a vitákat, szubkultúrákat nem figyelembe véve.
Így válaszoltok neki, akkor megerősítitek abban a hitében őt, hogy minden rocker ilyen, amikor nem.
Utolsó voltam.
ma 19:23
Nem érted meg, hogy ilyenekkel nem lehet vitatkozni, meg semmiféle kultúrált hangnemet felvenni.
Kérdező, neked meg csak annyit, hogy magasról lesz.rja mindenki, hogy fiú vagy e vagy lány. Ha fiú vagy, akkor elég éretlen vagy. Ha lány, akkor még szomorúbb, hogy lány létedre ilyen mocskos a szád, és ilyen mocskos a stílusod.
Komoly önértékelési- és személyiségzavaraid vannak, és én ezért nem utállak, csak mérhetetlenül sajnállak.
Változtass a stílusodon, mert egy moszkva téri cigányéval vetekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!