A rockerekről és a skinhead-ekről mit gondoltok?
Fogadjunk,hogy meg nem jartal kulfoldon.Ha igen akkor is csak a turistaknak fentartott reszen es raadasnak csukott szemmel is kozlekedtel.Kopdosni,megszolni,bunkoskodni es kritizalni vagy a Valo Vilagot nezni az a jo Neked.
Tajekoztatasul kozlom Veled,hogy mind a ket beallitottsag kepviseloje jelen van mindenhol.Sot!!!Nagyon sok nyugat europai orszagban a kulsosegekben meg jobban kirivoak mint otthon.Meg mielott lehurrognal miert is nem tudok helyesen irni(hianyoznak az ekezeteim,talan ezt is eszre vetted)Angliaban elo, rockzenet szereto CIGANY vagyok.
"A büdös köcsög rockerek ne írjanak durva komikat mert csak magukat nézetik le"
És te nem "nézeted" le önmagadat a gyalázkodó szövegeiddel, sőt, már magával a gyalázkodó kérdéseddel is? Önmagadon már nem tudsz elgondolkodni, ugye? Gyökérgyerek, csíra vagy. Menj csak el nyugatra, ott még durvábban járnak a szubkultúrák képviselői.
Nem is tudom, te milyen ember lehetsz? Valahol még mindig a 60-as években élsz szerintem. Le vagy maradva a világtól, be vagy fordulva önmagadba, agyadra ment a g.ci és az, hogy a nők lesz.rnak magasról, ezért ilyen szánalmas kérdések feltevésébe ölöd az idődet. Meg bűnbakkeresésbe, a saját sikertelenségeidért próbálsz keresni egy csoportot, akiket okolni lehet.
Több mint nevetséges, egyenesen szánalmas.
Eléggé sajnálom az ilyen sekélyes lényeket, mint te.
Hát nem találok szavakat, hogy mivel tudnám kifejezni hogy milyen egy tahó vagy! Szívesen beveretném a mocskos képed valakivel!!!!
H Ü L Y E B A R O M Á L L A T V A G Y ... ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!