Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A nők miért Mindig falkában...

A nők miért Mindig falkában járnak toalettre?

Figyelt kérdés
.
2011. márc. 23. 22:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%

Akkor kicsit továbbragozom én. Azokon a napokon, ha sikerül véletlenül átvérezni a nacid, akkor jó, ha van kinn barátnő, aki megállapítja, hogy látszik-e, és imádkozol, hogy nem, mert még van hátra két órád. Vagy neked épp nincs tamponod, betéted, akármid, ezért a másik veled megy, és ad neked, hogy ne az osztályterem kellős közepén adogassátok egymásnak ezeket a cuccokat, hanem egyszerűen viszik a táskát és kész. Ha nem viszik a táskát, akkor még mindig ott van az, hogy beszélgetnek, kitárgyalnak másokat, fogják a másiknak az ajtót, ha valamelyiküknek szégyellős a hólyagja, akkor kinyitják neki a csapot, vagy énekelnek neki, vagy jó hangosan beszélnek direkt, és társai.

Ne legyünk már ennyire naivak, légyszi. :)

2011. márc. 23. 23:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nálatok hogy szokott menni ez, de a lányoknál az iskolai wc a társasági események egyik központja. Ide járunk pletyizni, kibeszélni az osztálytársakat, és a tanárokat, és, hogy mennyire elegünk van a napból. Ide járunk suttyomban telefonálni, házit másolni, puskát írni, átöltözni, hogy ne is beszéljek arról, amivel nektek, srácoknak nincs gondotok minden hónapban. Na és persze, hogyha kifogytunk a papírzsepiből (mivel a wp tartó mindig üres), a másiknál biztos akad még egy. Anno nálunk tényleg nem volt rendben a zár, + ha van ott valaki, akivel közben feltűnően beszélgetsz, minden két agysejtnél többel rendelkező lény tudni fogja, hogy az a fülke foglalt.
2011. márc. 24. 00:00
 13/14 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
Nálunk egyébként dolgozik három olasz pasi, azok folyton falkában járnak, de még pisilni is. Még sosem láttuk őket külön-külön.
2011. márc. 24. 00:23
 14/14 anonim ***** válasza:
90%

@23:07

Minden elismerésem, zseniális iromány :D

Én fiú létemre is szeretek társasággal járni a wc-re, 5 évig kollégista voltam, egy légterű wc volt, lehetett trónolás közben beszélgetni, így ott is a társasági élet központja volt.

2011. márc. 24. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!