A nők miért Mindig falkában járnak toalettre?
Akkor kicsit továbbragozom én. Azokon a napokon, ha sikerül véletlenül átvérezni a nacid, akkor jó, ha van kinn barátnő, aki megállapítja, hogy látszik-e, és imádkozol, hogy nem, mert még van hátra két órád. Vagy neked épp nincs tamponod, betéted, akármid, ezért a másik veled megy, és ad neked, hogy ne az osztályterem kellős közepén adogassátok egymásnak ezeket a cuccokat, hanem egyszerűen viszik a táskát és kész. Ha nem viszik a táskát, akkor még mindig ott van az, hogy beszélgetnek, kitárgyalnak másokat, fogják a másiknak az ajtót, ha valamelyiküknek szégyellős a hólyagja, akkor kinyitják neki a csapot, vagy énekelnek neki, vagy jó hangosan beszélnek direkt, és társai.
Ne legyünk már ennyire naivak, légyszi. :)
@23:07
Minden elismerésem, zseniális iromány :D
Én fiú létemre is szeretek társasággal járni a wc-re, 5 évig kollégista voltam, egy légterű wc volt, lehetett trónolás közben beszélgetni, így ott is a társasági élet központja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!