A csajok miért falkában járnak a wc-re. Most mivan? Mindenkinek egyszerre kell hugyoznia? Vagy mi? Ezt sose értettem, és miért mindig 3 puszit nyomnak egymás arcára miért nem elég 1 nem értem.
A wc-ben nyugodtan lehet fecsegni bármiről és mért mennénk egyedül ha csoportosan is lehet? :D
A pasik mért falkában mennek kocsmába, miért nem egyedül?
Egyébként meg igen, a gyakorlati okok is mint már előttem írták..
A 3 puszit pedig én sem értem, tök hülyeségnek tartom. Általában a közeli barátok, barátnők, testvérek stb 2 puszit adnak, az ilyen haverok ismerősök pedig hármat szoktak, most ez a trend.
Csoportos pisilés: Ott nyugodtan meg lehet beszélni a halaszthatatlan dolgokat. :) Többek közt kibeszélni a pasikat :P
És gyakorlati okai is vannak, mint ahogy írták. Fogni az ajtót, megfogni a táskát, zsepit beadni, sminkcuccot kölcsön adni, mert nem mindenkinél van mindig minden :D
A 3 puszi meg... Ez a divat mostanában, a srácok is szoktak egyébként kézfogás után 3 puszit nyomni egymásnak. Bár szerintem ez lányoktól elviselhetőbb.
Mert a wc-n szokás cigizni, és akkor jó ha őrszem is van.
A pasiknál a megfektetős dolog, kamu, csak egymást licitálják. Úriember ilyenről nem beszél. És ezt nekem egy felnőtt férfi mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!