Hány évet pazarlunk el életünkből a számítógép előtt ülve?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 11:57
1/21 anonim válasza:
Nem tudom, de nekem ez nem "pazarlás" egyáltalán.
2/21 anonim válasza:
Mindenki más időt tölt el a gép előtt.
Számold ki.
3/21 anonim válasza:
Attólfügg kinek mi számít pazarlásnak. Gép előtt ülve is lehet gyarapítani tudásodat, én például sokat olvasok neten.
4/21 anonim válasza:
De abból kiindulva (esetemben), hogy általában az egész napokat a gép előtt töltöm (hétvégét, szüneteket is, szóval gyakorlatilag ébrenlétemben mindig), akkor években mérve annyit amennyi éves vagyok (ha nem számítjuk azokat az éveket, mikor még egyáltalán nem volt gépem).
5/21 A kérdező kommentje:
én is tanulni szoktam interneten, de több órát naponta, és pazarlásnak érzem, mert sokkal szívesebben lennék ősember a szabadban.
2011. márc. 17. 12:04
6/21 anonim válasza:
Én személy szerint, úgy számolom egy évből egy teljes hónapot számítógépezek. Azt, hogy meddig tart az életem azt nem tudom, ha 80 évvel számolok akkor még 4,5-5 év folyamatos gépezés vár rám.Ez elég durva:S
7/21 anonim válasza:
Én is elég sokat vok gép előtt, de csak hobbi szinten. Néha-néha használom munkára is ha nyomtatnom kell. És én inkább egy királyi testőr lennék, mint Aramis vagy Athos :DD Izgalmasabb világ volt az, mint ez... :/
8/21 anonim válasza:
Hát tény, én is el tudok képzelni magamnak izgalmasabb életet is, mint egész nap a gép előtt ülni, csak arra sajnos ebben a világban nincs lehetőségem. A létező lehetőségek közül meg még mindig a gép előtt eltöltött szabadidőt élvezem a legjobban, mivel engem az emberi kapcsolatok nem érdekelnek, úgyhogy inkább itthon filmezek, olvasok, tanulok, ide írogatok és hasonlók.
9/21 anonim válasza:
Ha ennyire pazarlásnak érzitek a gépezést, akkor miért csináljátok? Mindenki sajátmaga dönt a sorsáról és a jövőjéről. Cselekedni kell nem itt siránkozni, hogy milyen a világ.
10/21 anonim válasza:
Nekem ez szórakozás, úgyhogy kikérem magamnak! Aludni is szeretek, nekem az sem időpazarlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!