Volt már, hogy a külföldi barátnőtök lenézte a magyarokat?
Figyelt kérdés
Van egy haverom, aki az egész gyermekkorát Olaszországban töltötte, és azt mondja, hogy a legtöbb barátnője mindég éreztette vele, hogy ők gazdaságilag, területileg és népességileg is jobban állnak mint mi. Sőt, szakításkor még 1-2 magyarozás is elcsattant néhány vulgáris jelző kíséretében2009. febr. 21. 20:49
11/13 anonim válasza:
Én legtöbbet Ausztriába voltam (tudom, nem Olaszo.). Nah, mindegy, de soha sem dobálóztak azzal, hogy magyar. Sőt, mindenki tök barátságos volt, "fú én már voltam Magyarországon" meg "hogi vagi" (-->hogy vagy). Szal már egyből nyomták a "nagy" tudásukat.
12/13 A kérdező kommentje:
itt nem feltétlenül az olaszokról van szó, bármilyen más náció is lehet
2009. júl. 12. 17:41
13/13 anonim válasza:
párkapcsolatban az ilyen és hasonló különbségekkel nicsen baj, addig míg minden rószaszín. Aztán jön az, hogy az a hülye francia nő, az a nyolc osztályos paraszt, az a proli anyád stb. Ez nem azért van, mert az olaszok lenézik a magyarokat stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!