Volt már, hogy a külföldi barátnőtök lenézte a magyarokat?
Én is voltam hónapokig Olaszországban, de ilyesmit nem tapasztaltam. Volt egy beképzelt amerikai, de ő az olaszokat nézte le, amiért be is szóltam neki, ehhez persze nem volt hozzászokva. Ami pedig a kisfiú esetét illeti, voltunk mi területileg, és gazdaságilag is jóval nagyobbak, mint most, a rengeteg Nobel-díjasról és feltalálóról nem is beszélve...
A kisfiú mondhatta volna azt is, hogy a golyóstoll, amivel a gyerekek írnak, magyar találmány, (ezért biro-nak is hívják az olaszok) a feltalálója után, a számítógép szintén.Szóval az egész modern technika elképzelhetetlen magyarok nélkül... Ezért is hívták az amerikaiak a magyar tudósokat Mars-lakóknak:-)
Jedlik Ányos találta fel a szódavizet!!
Anélkül nem lenne koka kola se, uh az amcsik lehuzhatják magukat!!
Szerintem méga melegvizet is a magyarok találták fel :D
Nem tudom, hogy mit szidjátok az amerikaiakat, mikor olaszokról volt szó a példában. Minden alkalmat megragadtok, ha nem is jogos, hogy szidjátok az USA-t. Ez titeket minősít. Nem csoda, hogy lenéznek. Azt nézik le, aki másokat lenéz. Mindenki azt kapja vissza, amit ad. Nekem erről ez a véleményem.
(büszke) USA állampolgár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!