Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan érhetném el, hogy...

Hogyan érhetném el, hogy valaki féljen tőlem?

Figyelt kérdés

Én is, valamint az a bizonyos illető is lány.

Persze könnyebb lenne szájon vágni, de hát azért nem akarok osztályfőnökit vagy ilyesmit kapni.

Szavakkal vagy egyéb ilyen dolgokkal eltudnám ezt érni?

Van olyan aki ezt elérte?

2011. márc. 15. 15:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Öltözz "Sikoly" jelmezbe, és ijeszd meg!
2011. márc. 15. 15:09
 2/12 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy az a lány állandóan beszólogat mindenkinek és hihetetlenül nagypofájú.

Szeretném, hogyha nekem nem merne beszólogatni.

2011. márc. 15. 15:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Építsd le, mondd neki, hogy senkit nem érdekel a hülye dumája, főleg nem téged. Inkább vedd félvállról, ha látja rajtatok, hogy bánt titeket a szövege, annál jobban csinálni fogja. Beszéljetek össze, és szarjátok le nagy ívben, röhögjétek ki!
2011. márc. 15. 15:17
 4/12 A kérdező kommentje:
Engem speciel nem szokott piszkálni, de barátnőmet annál inkább. Én nem foglalkozok vele, hogy mit mond, de már kezd belőle elegem lenni.
2011. márc. 15. 15:31
 5/12 anonim ***** válasza:
Sztem símán vágd pofán. Egy ofőit, nehogy má' ne érjen meg? Akkor nem is olyan fontos.
2011. márc. 15. 15:31
 6/12 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy nem tudom hogyan reagálnának rá a szüleim. Bár lehet nem sokára tényleg az lesz ha nem vesz vissza magából.
2011. márc. 15. 15:35
 7/12 anonim ***** válasza:

Van a neten annyi leépítő duma, de ezzel a "nyomd már el magad büdös a szád-dal" biztosan tarolni fogsz!!

De vannak frappáns káromkodások is, amiket most nem írnék le ide, de ha hangosan rákiáltod, tuti, hogy mindenkiből kitör a röhögés :D

Bár az egésszel foglalkozni is lövéspazarlás.

2011. márc. 15. 15:41
 8/12 A kérdező kommentje:

Írnál pár ,,aranyköpést"?

Bár én egyáltalán nem vagyok a káromkodás híve, de hátha vannak jóféle beszólások. .)

2011. márc. 15. 15:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem a kedvencem az hogy "le fingalak te fing alak" :D
2011. márc. 15. 15:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Valami találó igazság kellene, ami tényleg fájna neki.
2011. márc. 15. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!