Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok ahhoz hogy Japánba...

Mit szóltok ahhoz hogy Japánban felrobbant a 3. atomerőmű is? Én félek, hogy esetleg ide is elér majd a radioaktív anyag.

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 14:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Csernobilnak nem volt kimutatható hatása Magyarországon. Aki azt írja, hogy megnőttek a rákos megbetegedések, az rosszul tudja.
2011. márc. 15. 14:55
 12/20 anonim ***** válasza:

"szerintem ne félj, ha Csernobilból nem lett nagyobb bajunk akkor japánból sem lesz. "

Csernobiltól nem lett bajunk?? Később egész osztályok haltak meg rákban akik akkor az Északi khg-ben voltak osztálykiránduláson!

2011. márc. 15. 15:14
 13/20 tetris ***** válasza:
Kedves utolsó! Erről még nem hallottam. Tényleg egy egész osztálynyi ember meghalt volna rákban? Na, azt aztán jól eltitkolták.
2011. márc. 15. 18:00
 14/20 anonim ***** válasza:

Ezeket valószínű hogy a HAARP nevű fegyverrel okozzák

http://www.youtube.com/watch?v=ZKl6NE5ll0s

[link]

2011. márc. 16. 10:19
 15/20 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest Tokió utcáin halálos nyugalommal sétálgatnak az emberek.
2011. márc. 16. 10:51
 16/20 anonim ***** válasza:

Lehet azt is a haarp csinálja :S

azt mondja a videó hogy tudatmódosító hatása is van

2011. márc. 16. 11:44
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mire ideér, annyira felhígul a levegőben, hogy csak érzékeny műszerekkel lehet kimutatni. Legalábbis a mostani állapotok szerint; ugyanis további robbanások várhatóak a szakértők szerint. A Fukushima I-ben 3 egység sérült, a dolgozók a hűtésén fáradoznak a változó mennyiségű radioaktív sugárzással, és a napi több földrengéssel dacolva. Ma például több 5-ös erősségű utórengés volt, némelyik atomerőművek közelében.

[link]

2011. márc. 16. 21:23
 18/20 anonim válasza:
Hát akkor én jól sugározhatok,mert 180 kmrre laktam Csernabiltól.
2011. márc. 16. 23:36
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem egy volt barátom mesélte, hogy a bátyjánál állítólag Csernobil miatt alakult ki valami eddig nem létező vérráktípus. Közel laktak Csernobilhoz: Sátoraljaújhelyen, és a dokik ezzel hozták összefüggésbe.
2011. márc. 17. 09:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Durva volt ez a HAARP-os videó! Megnéztem több ilyen HAARP-os videót is
2011. márc. 17. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!