Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csalódtál már a legjobb...

Csalódtál már a legjobb barátnődben? Egy csalódás után is helyreállhat minden? Vagy soha semmi sem lesz olyan mint régen?

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 05:52
 1/6 anonim válasza:

alapállás: sztem adni kell neki esélyt még, lehet, hogy megváltozik, persze kezeld fenntartásokkal. És nem árt, ha közlöd vele csalódottságodat.

Kérdés: miben/miért csalódtál benne?

2011. márc. 15. 06:35
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

Anno hatalmasat csalódtam az akkori legjobb barátnőmben. Összejött az akkori nagy szerelememmel. Ugyan úgy, hogy mi épp akkor szakítottunk, de ahelyett, hogy az én lelkem ápolta volna, kiderült, hogy a pasival kavar. Persze akkor azt a fszt még szerettem, így duplán sértve éreztem magam. Akkor volt nagy vitánk a lánnyal amúgy, és azóta sem beszéltem vele. Mai napig gusztustalannak tartom, amit tett, így evidens, hogy nem is állt vissza semmi.

Persze amúgy ez attól függ mekkora a csalódás, és hogy mitől lett az.. biztos vannak megbocsátható bűnök egy legjobb barátnő esetében.. nem tudom, mert nekem csak ez volt, a többi barátnőmben nem kellett csalódnom.

2011. márc. 15. 06:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, többször is. Eleinte elnéztem neki, minden maradt a régiben. De most legutóbb olyan szinten hátba szúrt, hogy örökre megszakítottam vele a kapcsolatot! Megérdemelte, mert irigységböl minden gonoszságot elkövetett ellenem amit lehetett, ráadásul olyanokat híresztelt amik nem voltak igazak. Aztán közös ismeröstöl tudom, hogy utána úgy lezüllött, nem csinál semmit, nyugtatókon él stb. Lehet szívtelen vagyok, de azok után nem tudom sajnálni. Szánalmat érzek iránta, mást nem.

Szóval attól függ, milyen szintü a csalódás. Egy kisebbet rendbe lehet hozni, de vannak olyanok, amik örökké kettéválasztják útjaitokat.

23/N

2011. márc. 15. 06:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen hatalmasat csalódtam benne,adtam neki még egy esélyt de utána megváltozott minden,nem bíztam meg benne annyira,feszültek voltunk és ezért inkább véget vetettünk a legjobb barátnők kapcsolatunknak,most csak sima barátnők vagyunk de jó ez így :)
2011. márc. 15. 10:02
 5/6 anonim válasza:

Csalódtam már én is hatalmasat legjobb barátnőben. De a legnagyobb hiba az volt, hogy akkor még makacs és önfejű voltam, vártam, hogy majd ő keressen meg a bocsánatkéréssel. Eltelt 3 év úgy, hogy nem beszéltünk, egyszer találkoztunk... de már nem olyan volt mint rég. Más utakat jártunk, nem találtuk a közös témát, és ha bár úgy váltunk el, hogy majd valamikor beülhetnénk valahová meginni valamit, soha többé nem láttam. A lelkemnek egy kis békét adott, hogy legalább megpróbáltunk újra jóban lenni, de már nem hiányzik, nem igénylem a társaságát. A régi idők hiányoznak.

Az esetemben én is hibás voltam. Megmenthettem volna a barátságunk. A helyzet súlyosságát csak te érezheted. Nyilván szituációfüggő.

2011. ápr. 8. 23:15
 6/6 anonim válasza:
En is voltam mar igy!Abban az emberben csalodtam akiben azt hidtem soha nm fogok! Nagyon rossz volt!Azt mondta hogy mindeen pöpec meg tuti koztunk, jo baratnok vagyunk es igazabol egy olyan csoportba volt benne aminek az volt a neve hogy : Azok akik utaljak Beat (ugy hivnak)A szemembe hazudott amikor en mar tudtam az igazsagot! Azota tobbet soha nm lettunk legjobb barik o annak tart engem de en ot nm!Soha tobbet nm lett olyan a viszonyunk mint regen! Vizsont volt egy masik eset amikor en tartottam legjobb bartanonek ot es o nm! Csalodott bennem mert nm voltam olyan amilyennek o akart de utannna megbeszeltuk es aztota is legjobb baratnok vagyunk imadjuk egymast (baratsagbol). En szerintem tisztazzatok az egeszet egymasssal es uljetek le egy hosszu beszelgetesre! Kerdezd meg miert tette! Lehet jo oka volt ra de ez fugg attol hogy miben csalodtal benne!
2012. dec. 11. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!