Mikor kérnek már bocsánatot a homoszexuális emberektől?
Itt nem nagyon lesz bocsánatkérés.
Amúgy tényleg unalmas már ez a téma!
"Szóval az én teóriám,az,hogy mindenkiben ott van,minden ,csak kérdés ,hogy melyik korban melyik tör felszínre ,melyik lesz eléág trendi ahhoz,hogy elragadja a többség tudatá,befolyásolja,magamellé állítsa!"
Nem tudom ki hogy van vele de én teszek rá hogy melyik trendi meg melyik nem, nekem az számít hogy melyik fér bele az én értékrendembe. Én nem a tömeget követem, hanem a saját elveimet.
"""""És mikor vonulnak rendőri felügyelet nélkül, hogy ne az én adóforintjaimból védjék a fartúrókat?"""""
Az a neonácik miatt van, akik megdobálják a melegeket!
""""Ja még az ő hibájuk, hogy kővel dobálják és összeverik őket...""""""
Nem az ő hibájuk, de persze a neonácik meg tudják indokolni, hogy kit miért gyűlölnek.
ma 18:43
Ez aranyos,de nem véletlenül létezik az a szó,hogy :trendi,tömmeghipnózis,nép,nemzet,emberek,divat,stílus irányzat stb... Ezek mind önmeghatározások,amikhez sokan tartozni akarnak:politikai pártok,rocker,diszkós,alter,művész,vallás stb... Valamelyikhez biztos te is közelebb állsz,max az nem ma a trendi,hanem régen vagy késöbb lesz az!!
Sverdans te csak 53% ban írsz hasznos hozzászólásokat,
ha unod, akkor ne írj ide
ma 18:47
Nem kell bocsánatot kéni senkitől! Ha te önhatározásból bocsánatot akarszkéni bárkitől,bármi miatt,akár jogos,akár nem,akár van értelme,akár nincs,JOGOD VAN HOZZÁ!
Milyen bocsánatkérésről beszélsz ember?
Szabadon gyakorolhatják a "vallásukat", csak nem kellene rá büszkének is lenniük.
Vegyék már észre, hogy nem ők a többség által elfogadott "normális" életvitelű emberek, és köcsögöljönek csöndben.
Jó, hogy nem nekem kell szégyellnem, hogy a nőket szeretem.
Ilyet ki is találni.......
"Sverdans te csak 53% ban írsz hasznos hozzászólásokat,"
-Mit zsámít ez?
-Többek között ,azért ,mert a hungaristák(tudod ők,homofóbok is) lepontozták,mikor kisé primitív stílusban nekik esett!
-Jó ne írjon ide,de akkor ennyi erővel:TE SE VONULGASS!
18:53 hmmmm azért vannak olyan dolgok amikért az állam bocsánatot szokott kérni!
a Holocaust áldozataiért
a Kommunizmus áldozataiért
Nem értem, ha ma ilyen erős a homofóbia, be kellene vezetni, hogy a homoszexuális emberektől is bocsánatot kell kérni!
A Holocaust során őket is haláltáborokba vitték
rózsaszín csillagot kellett viselni.
Garcia Lorcat is megölték az elmebeteg Spanyol nácik!
A kommunizmus során is üldözték őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!