Mikor kérnek már bocsánatot a homoszexuális emberektől?
"Nem adtal ra okot esetleg?"
Nem!
"Ha pedig oda megy, tudja, hogy mit vallal. "
Ez nem így van!
A gyülekezési jog mindenkit megillet és az államnak kötelessége megvédeni! Eddig elég rosszul csinálta, aki bűncselekményt követ el azt az államnak fel kell derítenie és meg kell büntetnie.
És nem a heterok mondják meg, hogy hogyan éljenek a melegek,
ha ezt valaki fel akarja vállalni,
ha ezt valaki ki akarja írni a hátára,
ha szivárvány zászlót akar tűzni a háza elé, akkor megteheti, tegye, és ezért semmi baja nem lehet!
EBBŐL IS EGYÉBKÉNT KIOLVASHATÓ, HOGY MILYEN ISZONYATOS ELNYOMÁSBAN ÉLNEK A MELEGEK MAGYARORSZÁGON, MINTHA EGY KIS DIKTATÚRA LENNE, PEDIG MÁR 20 ÉVE RENDSZERVÁLTÁS VOLT.
Most nem azért hogy elnyomjalak meg mert homokos vagy hanem azért kiszedném a szemedet és ráraknám a po.fádra hogy lássad mit beszélsz!!
Szerintem már a 10oldalnál tartunk és kb arra jutottunk hogy ennyi emberből majmot csináltál,többek közt magadból is.nálunk még a cigányokat se dobálják nemhogy téglával még tojással se!de ha elmennék tüntetni azokért a krva pillangókért dehát hogy én pillangóval akarok nemi életet élni és nem lehet.azért nem lehet mert ki vagyok rekesztve meg el vagyok nyomva.Nem azért mert a k.rva biologia igy csinálta!Neeeeeeeeeeem!azért mert kirekesztenek.Még ha elmegyek tüntetni figyeld meg nekem áll föjjebb mert feleslegesen indulatokat szítottam pláne hogy nekem áll föjjebb hogy fejbe dobnak féltégléval!
**de hát miért**(ártatlanul)
Ki tud pillangóval sexelni?nem?azért nem mert el vagy nyomva menyünk pillexuális emberek és tüntessünk mert nem szeretkezhetünk pillangóval.natalántán a szúnyogosok is csatlakozhatnak de abból lehet hogy balhé lesz mert mi pillexuális emberek nem szeretjuk a zsunyszexuális embereket.
sok h:)lye velem együtt!Minek halgattok erre a selejtre?
cc milyen kérdés már? A normális melegekkel semmi bajom. A vonulgatós dívatb.zikat utálom. Mégis melyiktől kérjek bocsánatot?
Tipikus liberális kérdés... "ha melléd költözik egy koreai család akkor áthívnám-e őket?" Ez attól függ h normálisak-e vagy sem.
Tehát ha valaki normális homár, akkor lehet róla szó. De ha vonulgat--->>> megbotránkoztat akkor szó sem lehet róla.
Látott
már valaki pszichiátriai betegeket vonulgatni akik büszkék rá? (jah mert szerintem pszichológiai dolog, a legtöbbjüknek valami negatív élmény hatására alakult így a személyisége.)
Am nem teheti meg, mert nem egyedül él a világon. Nekem is vannak jogaim:) Ha valaki azt akarja csinálni amit akar vegyen egy lakatlan szigetet és hajrá. A társadalomban együtt élünk, hatással lehet/van rám az amit csinálnak(pl rosszullét) Nekem nem kötelességem eltűrni.
Különben is a liberalizmusod arra jó h az ember levetkőzze emberségét, ösztöneinek éljen úgy ahogy akar. Érdekes módon ha valaki egy kicsit pozitív irányban egyéniség, az már rögtön h.lye. Az nem szabadság h ha akarsz buta maradsz, hisz pont ez tesz korlátoltá,(ha semmit nem tudsz egy dologról, annak hatásiról, akkor a döntésed is korlátolt.)
"EBBŐL IS EGYÉBKÉNT KIOLVASHATÓ, HOGY MILYEN ISZONYATOS ELNYOMÁSBAN ÉLNEK A MELEGEK MAGYARORSZÁGON, MINTHA EGY KIS DIKTATÚRA LENNE, PEDIG MÁR 20 ÉVE RENDSZERVÁLTÁS VOLT."
ad1: fingod sincs az iszonyatos elnyomás fogalmáról(szavazhatnak van szólásszabadságuk stb)
ad2: módszer és nem rendszerváltás volt. (1párt rendszerből a 2pártrendszerbe)
ad3:ne várd h a többség tolerálja a kisebbség hőzöngését.
"van szólásszabadságuk stb"
meg akarják szabni, hogy hogyan vonuljanak fel, meg akarják nekik szabni az emberek, hogy mennyire lehetnek önmaguk, mennyire kell úgy viselkedniük,a melegeknek mint egy heteroszexuális férfinek, a leszbikusoknak, mint heteroszexuális nőknek, a transzvesztiták már nem is vonultak. Ez elnyomás-
Ha rabszolga vagy, ha magyarul mersz megszólalni megvernek, stb ez az igazi elnyomás. A társadalmi normáknak való megfelelés nem elnyomás. Ez elvárás. Márpedig az nem társadalmi norma h tangában táncolgatnak és nyalják falják egymást a kamionokon.(persze ez a budapest parádékra is igaz)
Am ha a száguldozók sem vonulgatnak mert őket elnyomják azzal h nem repeszthetnek 200-al a körúton. Pedig szegények milyen elnyomásban élnek. Mások mondják meg h hogy vezessenek. Persze ez egy kisarkított példa de a lényeg ugyanaz. Sosem fog ilyen szempontból megvalósulni a szabadság, mert nem is szabadság hanem h..ség, provokáció stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!