ááá! Mit csináljak? Írtó nagy hülyeséget csináltam vagyis barátnőm!
Állj neki törit tanulni. Esetleg ha előre leírod százszor, hogy: "Bocsánat, többet nem csinálok ilyet.", és az orra alá nyomod.
Üdv!
Hüly.ék voltatok, legalább érik egy kicsit az agyatok. Az ilyen szórakozás olyan kicsinyes... Az rendben van, hogy van gúnyneve a tanároknak, az még egyetemen is van, de ilyet...
Az biztos, hogy bazi nehéz lesz átmenni töriből ebben az évben. Kössétek fel a bugyikát!
ÁLLJ! Igaza van valamelyiknek!
Megnéztem most és tényleg lehet törölni a kommenteket!
Úgyhogy töröld ki szépen.
Ott van alul a Törlés címszó... Ezt nem láttátok??
jajj az a baj,h nm tom kitörölni...mind1 am a helyesírási hibákért bocsi,csak nem jó az "A" betű mindig am nem lehet kitörölni és szabadidejében mindíg az iwiw előtt ül:S
11/L XD
Most az előbb néztem meg direkt írtam kommentárt, és kilehet törölni magadtól is a kommentet. Ott volt közvetlenül alatta nem sokkal a komment alatt , hogy Törlés. Csak rég jártam már iwiwen és régen azt hiszem nem lehetett törölni.
Egyébként szerintem kamu szaga van ennek a kérdésnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!