Ezért megérte szakítanom a pasimmal vagy hülyeséget csináltam? 15/L és 18/F
Szerintem ez hülyeség volt. A barátaid nem igaz barátok, ha ilyet mondtak! Válaszd a srácot. Különben nem értem a metroszexualitással mi baj, az nem utal nemi beállítottságra. Annyi, hogy egy pasi ápoltabb, mint az átlag. Szerintem ez nem árt, ráadásul ma már sok ilyen van, nem nagy szám.
Kérj elnézést a sráctól, ha szerencséd van megbocsát. A haverjaid pedig majd megszokják, vagy leléphetnek. Nem igaz barátok, ne aggódj miattuk.
Szerintem nem kellett volna a baráti kör beszólásait ilyen komolyan venni, mert nem is biztos, hogy úgy gondolták, ahogy mondták. A fiúknak lehet, nem tetszett, hogy nem közülük választottál párt, a lányok meg talán irigykedhettek, hogy van egy helyes barátod. Erre nem gondoltál?! (De ne kérdezz rá tőlük, mert úgyse vallják be, se a fiúk, se a lányok! Csak magadban tudd, hoyg ez is lehet.)
Ha látták volna, hogy kitartasz, úgyis abbahagyták volna a piszkálódást. (Ha nem, akkor meg nem igazi barátaid)
Én is jártam már olyan pasival, aki nem tetszett a haveri körömnek. Sőt, egyik pasim se tetszett a fiú haverjaimnak. Na szerinted nem jöttem rá, hogy miért? Nem kell az ilyet komolyan venni!
Ha tényleg utálnák, akkor NYÍLTAN b.sztatnák, és nem a találkozás után!
Azzal törődj, hogy NEKED ki tetszik, és ne azzal, hogy a többiek mit mondanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!