Csak engem idegesít ez? Most komolyan, ilyen hülyeséget. Ki se lehet olvasni, mire jó ez?
Lájjjjk haa szteed issh hülyeee vokk...=DD xdxdxd
(ideeh issh kéreem ah köböö. husz lájjkoot :DD)
Most komolyan, ilyen hülyeséget.Ki se lehet olvasni, mire jó ez??Nekem legalábbis nem jött le rögtön hogy mit is akar ez a személy...
13L
Szerencsére egyáltalán nem áll kezemre az, hogy így írjak.:)
De a kedvenceimet pont nem írta bele: pöppet, tittára, cejetlek. Mintha pont kihúzták volna néhány fogukat :D
De csak kíváncsi voltam, hogy mi a véleményetek, nekem nem fáj, de zavar, hogy ilyenekkel teleszemetelik a falat...
Hát, először fogalmam nem volt mit akarsz. :-)
Igazad van, mint az óvodában. És becéznek mindent sokszor, engem zavar. Igaz nem vagyok már tini (30), de sosem használtam és használnék ilyen szöveget semmilyen formában.
Remélem a gyerekeim sem fogják, bár az még odébb van.(2,5 éves kislány és 11 hós ikerfiúk)
Nekem is az agyamra megy. Meg úgy egyáltalán, még ha helyesen is van leírva, akkor sincs semmi értelme. Meg a másik, amikor valakinek a fényképéhez írnak kommentet:
- jajj de cép vagy, cejetlek.
- jajj, nem is vagyok szép...
- de igen, az vagy.
- de nem.
- bolond vagy és gyönyörű. láw.
- jáj, de nem is igaz.
stb.
Na, ezt nagyon tudom utálni. Ha valaki megdicsérte a képemet, akkor azt mondom, hogy köszi, azt' csá. A másik fél meg megint hülye, mert mit győzködi már... Ja, és azok "nem tartják magukat szépnek", akik föltesznek 120 képet... -.-"
Bocs, hogy off volt, csak erről eszembe jutott. :D
Sajnos én egyből kitudtam olvasni,mert a környezetemben mindenki így ír.-.-
Pl. puszi - pussykah
szeretlek- cejetlek,szrtlk
Meg ehhez hasonló hülyeségek.=D
12/L
Hálistennek én ritkán látok ilyen kiírásokat facebookra mert nem egésznap azon lógok. Inkább xboxozok meg kinectezek.
1-re én se tudtam ki olvasni hogy mit akar. Csak néztem bambán. Utálom az ilyen írást. Legalább MSN-en és skypon nem így írnak a barátaim. Osztálytársaim is nagy facebook kockák (valójában csak én nem meg kb. 3-4 gyerek a 28-ból). Legalább ők nem így írnak. De ezt a: szép vagy, nem vagyok szép párbeszédet naponta látom. Igaz is amit előttem mondtak: azért van fent 120 kép róluk mert nem tartják magukat szépnek?
Nálunk is "köbö" ez megy...
oohh nővérkém/kislányom/anyuummm de cépike vadol <3
nemisigaz mert tevagy a cépy.
És ahogy írtátok, bűn ronda, de azért ilyen olyan csücsörítős, csöcskirakós (bocsi a kifejezésért) , "flegmaah" képből van vagy 200.
Tudom hogy már van ilyen kérdésből egy rakás, de muszáj volt, mert már eléggé elegem van az ilyen oszt. társaimból :)
10:29
És ha lenne nyelvtudásuk, tudnák, mit jelent angolul az hogy "pussy" :D
Off: Rammstein-Pussy :)
én tudom mit jelent :)
On: Nekem az a kedvencem amikor felrak magáról valaki egy képet és mondjuk a tükörbe fényképez ezért ugye látni mi van mögötte. Ott mondjuk van valamni kis hiba mint pl: egy nagy sörhasú csávó :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!