Miért van az, hogy ilyen fiatal tanárok taníthatnak?
Ez most hülyén hangzik, de miért van az, hogy már egy 25 éves ember is lehet tanár?
Ez engem nem idegesít, meg semmi csak érdekel. Vagyis csak akkor idegesít, ha éppen tetszik nekem, mert akkor nem tudok figyelni órán.xD
Tiszta hülye vagyok, általánosban is tetszett egy 30 éves tanár, most lettem gimis itt meg a 25 éves fizika tanár! xD
Nem szerelem meg semmi, csak tetszik.xD
15/L
"Aki főiskolán végzett, általánosban tanít, aki egyetemen, az középiskolában"
El vagy tévedve, sima alapszakos fősulival már általánosban sem taníthatsz
Köszönöm a válaszokat!
Nem huszadrangú suli, hanem a város legerősebb sulija, a megyek 4-5 legjobb gimijében benne van!:)
Utolsó előtti: a mostani, bolognai rendszerben lehet, hogy így van, valószínűleg igazad van, amelyik rendszerben én végeztem, ott úgy volt, ahogy írtam.
A kérdezőnek pedig még annyit: ha jó a tanárod, ne foglalkozz vele, hogy mit végzett, hanem örülj, hogy ő tanít, ha meg nem, akkor fogadd el a helyzetet, hiszen úgysem tehetsz mást..
Úristen, jó paraszt módjára válaszoltatok a lánynak te jó ég. Ne legyetek irigyek, hogy ti senkinek nem jöttök be xD
#4 belőled meg tuti egy nyegle, bunkó tanár lesz/lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!