Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ilyen...

Miért van az, hogy ilyen fiatal tanárok taníthatnak?

Figyelt kérdés

Ez most hülyén hangzik, de miért van az, hogy már egy 25 éves ember is lehet tanár?

Ez engem nem idegesít, meg semmi csak érdekel. Vagyis csak akkor idegesít, ha éppen tetszik nekem, mert akkor nem tudok figyelni órán.xD

Tiszta hülye vagyok, általánosban is tetszett egy 30 éves tanár, most lettem gimis itt meg a 25 éves fizika tanár! xD

Nem szerelem meg semmi, csak tetszik.xD

15/L

2011. márc. 3. 16:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
72%
Ha elvégezte az egyetemet,akkor szerinted évekig ne tanítson? Nem kell minden ostoba tininek beleszeretni a tanárába.
2011. márc. 3. 16:06
 2/26 anonim ***** válasza:
87%

Miért ne taníthatna? Most könyörgöm, tiltsuk el a szakmájától az embert 40 éves koráig? Vagy tanítsanak csak a csúnyák, mert pár libatojáshéjjalaseggén még a végén megnézi őket?

Nem mondom, nekem is volt már olyan töritanárom, aki kivételes külsejű volt, de attól még nem bolondultunk meg, attól ő még a tanárunk volt!

Ne légy már ostoba...

2011. márc. 3. 16:07
 3/26 anonim ***** válasza:
95%
mert elvileg akár 23 éves korára is elvégezheti az egyetemet. és akkor taníthat. miért, hogy képzeled? rakodjon még szenet 10-15 évig és csak azután taníthasson?
2011. márc. 3. 16:07
 4/26 anonim ***** válasza:
55%
Tündérke, te tényleg ennyire buta vagy? Ha megszerezte a szakos diplomáját meg a tanárképzést, akkor már hogy a fenébe ne tanítana 25 évesen? Vagy szerinted még vagy jó 10 évig járjon tangyakra, mielőtt élesben tanít vagy ezt hogy gondoltad? Megjegyzem, nyelvszakos tanár leszek 26 évesen, előre félek az ilyen kérdésektől a diákság részéről.
2011. márc. 3. 16:11
 5/26 A kérdező kommentje:

Nem, ne értsetek félre, csak azt nem értem, hogy milyen az már hogy pl. 23 éves tanít egy 18 éveset. Csak furcsa, én azt hittem hogy nagyon nehéz megszerezni azt a tudást, amitől tanár lehetsz, de úgy látom mégsem. És még az nem fér a fejembe, hogy lehet valaki 23 és 62 évesen is tanár, ez érdekes. Az idősebbek nem tudnak többet, jobban tanítani mint a fiatalok?

Lehet hogy hülye kérdés, de nem igazán értem.

2011. márc. 3. 16:12
 6/26 anonim ***** válasza:
37%

"azt hittem hogy nagyon nehéz megszerezni azt a tudást, amitől tanár lehetsz, de úgy látom mégsem"

Persze királylány, ez így megy,de lassan kinőhetnél már az álomvilágodból te kis buta liba.

19/f

2011. márc. 3. 16:17
 7/26 anonim ***** válasza:
84%

"Csak furcsa, én azt hittem hogy nagyon nehéz megszerezni azt a tudást, amitől tanár lehetsz, de úgy látom mégsem."

Attól hogy rövid idő alatt (viszonylag) meg lehet szerezni, honnan veszed hogy nem nehéz? Csak egy fél évre ülnél be, főleg Msc-re. Azt hiszed, ingyen kapják a tanári diplomát. Ráadásul az új rendszerben még többet kell hozzá tanulniuk.

Én 21 éves vagyok, 18 évesen kezdtem a fősulit, a tanári Bsc-t most végeztem el, még 2 év és végeznék az Msc-vel is, csak én nem akarok tanár lenni....de ha az lennék, akkor én is 23 évesen már taníthatnék pont.

De azt nem mondanám, hogy nem könnyű. Az eltelt idő nem feltétlenül arányos a nehézséggel...Kicsit naív vagy.

2011. márc. 3. 16:41
 8/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, főleg a 2-nak, 3-nak és az utolsónak, akik legalább normálisan tudtak válaszolni és nem hordtak le azért, mert még gyerek vagyok és nem értek mindenhez... Ment a zöld kéz!:)
2011. márc. 3. 16:47
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem 50 évesen születik, mindenki fiatalon kezdi a pályáját, történetesen én is tanár vagyok és fiatal, de a diákjaim ennek eddig inkább örültek, mintsem kifogásolták.
2011. márc. 3. 17:10
 10/26 anonim ***** válasza:
Nekem az egyetemen is volt 26 éves tanárom. Miért ne, ennyi idő alatt le is lehet doktorálni.
2011. márc. 3. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!